Jump to content

GTA Trilogy: The Definitive Edition trailer en releasedatums bekend

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Rockstar heeft vandaag de releasedatums van GTA Trilogy: The Definitive Edition bekend gemaakt. Dat deden ze samen met het publiceren van de officiële trailer, waarmee eindelijk beelden van de remasters getoond zijn.

De remasters zijn vanaf vandaag vooraf te bestellen in de digitale winkels van de verschillende platforms waarop het spel speelbaar zal zijn. De prijzen lijken vooralsnog voor elk platform op €60 te liggen.

 

De releasedatums zijn als volgt:

  • PlayStation 4 en Xbox One/Series versies: alleen fysieke exemplaren vanaf 7 december
  • PlayStation 5, Nintendo Switch: digitale exemplaren vanaf 11 november, fysieke exemplaren vanaf 7 december
  • PC (Rockstar Game Launcher): alleen digitaal vanaf 11 november (Bij het aanschaffen via Rockstar ontvang je $10 korting op een volgende aanschaf van minimaal $15.)

 

In de eerste helft van 2022 zullen de spellen ook beschikbaar worden op Android en iOS. 

 

Met de mogelijkheid om vooraf te bestellen hebben we ook wat beeldmateriaal gekregen om een eerste indruk te krijgen. Hieronder is de trailer te zien. 

 

 

GTA Trilogy: The Definitive Edition bevat remasters van GTA III, Vice City en San Andreas. De spellen zijn voorzien van grafische en gameplay upgrades. Zo is er betere belichting, textures, draw distance, besturing zoals in GTA V, Achievements/Trophies, en nog veel meer. Op Rockstar Support zijn tevens de PC systeemvereisten door te lezen. 

 

large.5cc492af48e9cd99e6e598951c4ef032829e74fe.jpg large.da31c506d5ea55a4fcf17d282fff478a2c96bfe4.jpg  large.9d5dc1f9bea46d4f4938b38e6f3bd069719b5ac7.jpg

 

 
User Feedback

Recommended Comments

Ziet er gelikt uit idd, maar weet niet of ik zo blij ben met het hele gta v besturing en wapenwiel gebeuren. Ben het er ook mee eens dat het vrij duur is voor wat je eigenlijk ook met een ENB en wat gameplay mods kan bereiken, voor dat geld zou ik eerder een remaster a la Mafia: Definitive Edition verwachten

Link to comment
Share on other sites

Super vet! Wel een hoge prijs, ik wacht de Let's Plays af om mijn beslissing te maken. Op zich speel ik SA nog wel sporadisch, maar VC en III lijken me super om nog eens aan te raken.

Link to comment
Share on other sites

Op 22-10-2021 om 22:41, Sir_Ballas zei:

Ziet er gelikt uit idd, maar weet niet of ik zo blij ben met het hele gta v besturing en wapenwiel gebeuren.

Is dat inderdaad bevestigd? Klinkt dat wel interessant om die wereld op een andere manier te beleven, toch voor iemand als mezelf die de oorspronkelijke games heeft en dus ook de originele besturingen kent. Zorgt er wel voor dat mogelijk nieuwe fans dat nooit meemaken. Voor III en VC met hun draken van een besturing misschien niet erg.

Link to comment
Share on other sites

Omgeving ziet er zeker mooi uit maar de cutscene characters lijken me niet echt verbeterd. Nog iets meer cartoon achtig dan ze al waren. Misschien dat ik hem ooit ga halen in een steam sale voor 5 euro. :P

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...