Jump to content

GTA V en GTA Online vanaf 15 maart beschikbaar op Xbox Series X|S en PS5

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Rockstar Games heeft vandaag bevestigd dat GTA V en GTA Online op 15 maart beschikbaar zullen zijn op de huidige generatie consoles, en wat wij als community kunnen verwachten.

GTA V en GTA Online zullen grafische modi bevatten, waaronder de mogelijkheid om het spel in 4K en 60FPS te spelen, de textures en draw distance zijn beter, HDR opties, en ray-tracing. Daarnaast maken de spellen ook gebruik van de voordelen van de Xbox Series X|S en PlayStation 5. Zo zijn de laadtijden een stuk sneller, zal het spel gebruik maken van 3D audio, en zijn er nog console-specifieke voordelen zoals haptic feedback, en nog veel meer. 

 

1ed544cef38bc16ee0f797b469f972dd5f57c970.jpg

 

Spelers die GTA V en GTA Online op de Xbox One en PlayStation 4 spelen kunnen straks hun progressie in de Story Mode en GTA Online overzetten via een eenmalige optie. Je progressie gaat dus niet verloren en je kunt verder gaan waar je gebleven bent. Een standalone versie van GTA Online verschijnt ook, waardoor het mogelijk is om GTA Online los van GTA V aan te schaffen. Voor PS5 zal deze standalone de eerste drie maanden gratis zijn. 

 

c4ecfb9f8c0923398c1c6b5111093b506bbfe01d.jpg

 

GTA Online ontvangt nog meer extra verbeteringen op de nieuwe consoles. Zo is de prologue van GTA V over te slaan en kun je direct aan de slag met GTA Online. Ook is de GTA Online tutorial volledig vernieuwd, en kunnen nieuwe spelers gebruik maken van de Career Builder. Met de Career Builder krijgen spelers direct toegang tot een van de volgende vier bedrijfstakken: Biker, Executive, Nightclub Owner, of Gunrunner. Ook krijgen ze hierbij een cashbonus zodat ze op weg geholpen worden om wapens en andere benodigdheden te kopen. Terugkerende spelers kunnen hun progressie wissen en daarna ook gebruik maken van de Career Builder, als deze wens er is. 

 

De nieuwe versie van GTA Online voegt ook Hao’s Special Works auto shop toe, welke gevestigd is in de LS Car Meet. Hier kun je speciale nieuwe upgrades toevoegen aan vijf nieuwe en vijf bestaande voertuigen. Deze nieuwe upgrades voor je auto maken volledig gebruik van de voordelen van de nieuwe consoles. 

 

En naast al het bovenstaande heeft Rockstar vandaag ook nog bevestigd dat een nieuwe GTA onderweg is! 
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...