Jump to content

GTAV en GTA Online vanaf nu beschikbaar voor PS5 en Xbox Series X|S

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Voor spelers op de current-gen consoles is het wachten voorbij. GTAV en GTA Online zijn vanaf vandaag beschikbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X.

 

De nieuwe versies van GTAV en GTA Online brengen verschillende technische en grafische verbeteringen met zich mee. Zo draait het spel nu in 4K en zijn er verschillende grafische modi die o.a.  ray tracing, HDR, 60FPS en meer ondersteunen. Dankzij de 3D audio komen de geluiden in het spel nog beter binnen, en PS5-spelers kunnen dankzij de Haptic Feedback in de controller voelen wat er in het spel gebeurt. Het lange wachten op de laadschermen is ook minder geworden, het spel start ongeveer drie keer zo snel op. 

 

Hao's Special Works

GTA Online is ook voorzien van de technische en grafische verbeteringen. Maar daarnaast is er ook nog wat extra content toegevoegd. Exclusief voor de nieuwste generatie consoles heeft Hao de LS Car Meet's Mod Shop overgenomen om zijn diensten aan te bieden als gespecialiseerde customizer met Hao's Special Works. Ontgrendel eerst Hao's Special Works door zijn telefoontje te beantwoorden en een tijdrit te voltooien met een goed presterend, HSW-gemodificeerd voertuig. Zodra je de par-time overtreft, wordt Hao's winkel ontgrendeld, zodat je een HSW-upgrade kunt kopen voor in aanmerking komende voertuigen en vervolgens een nieuwe reeks aanpassingen kunt toevoegen, waaronder baanbrekende acceleratie, Chameleon Paint en meer.

 

Vanaf vandaag zijn HSW-upgrades en aanpassingen beschikbaar voor de Übermacht Sentinel XS, Shitzu Hakuchou Drag, Grotti Turismo Classic en Bravado Banshee. Er zijn ook vijf nieuwe voertuigen die vandaag alleen op de nieuwste generatie consoles worden uitgebracht; de Coil Cyclone II, Karin S95, Imponte Arbiter GT, Pfister Astron Custom en de Pegassi Weaponized Ignus, die allemaal in aanmerking komen voor HSW-upgrades en aanpassingen.

 

Plus terugkerende spelers van PS4 en Xbox One ontvangen een gratis geheel nieuwe en volledig opgewaardeerde Karin S95 na het ontgrendelen van Hao's Special Works. Bovendien ontgrendelen deze spelers de Dark Purple Pearl en Red Prismatic Pearl Chameleon Paints voor alle HSW-compatibele voertuigen met de mogelijkheid om een van beide gratis aan te brengen.

 

Neem je nieuwe voertuig, welke is uitgerust met HWS-upgrades, ook mee in de HSW Race Series, waarin je achter het stuur kruipt van deze opgevoerde voertuigen. De LS Car Meet heeft ook een plekje gereserveerd voor de Hao’s Premium Test Ride, waar je opgevoerde voertuigen kunt testen, en ze meteen kunt kopen zonder eerst een in-game dealer te moeten bezoeken. De eerste auto die te testen is, is de Bravado Banshee die ook is voorzien van een toepasselijke livery. Kies je ervoor om deze auto te kopen, dan kun je de HSW Time Trial proberen om wat extra geld te verdienen. 

 

Naast de update met Hao's Special Works zijn er ook andere aanpassingen voor GTA Online. Zo is de Career Builder beschikbaar, een tutorial waarbij je uitleg krijgt over de verschillende rollen in GTA Online, het hoofdmenu is vernieuwd, en Rockstar zegt meer updates in aantocht te hebben, waaronder updates voor voertuigen die vaak gebruikt worden in gevechten. 

 
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...