Jump to content

Los Santos Drugs Wars: THE LAST DOSE vanaf 16 maart speelbaar

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
De saga van GTA Online: Los Santos Drug Wars bereikt zijn oogverblindende conclusie met een explosie van hallucinaties, ontvoeringen en wraak in The Last Dose.

Dax wist altijd al dat de Powers That Be terug zouden duwen, en nu hebben de Fooliganz alle hulp nodig die ze kunnen krijgen. Bereik de bodem van het konijnenhol in vijf nieuwe verhaalmissies die de mysterieuze connectie onthullen tussen de illegale drugshandel van Los Santos en de farmaceutische industrie, terwijl Dr. Isiah Friedlander terugkeert naar de strijd om grote schade aan te richten in deze geestverruimende en gestoorde finale.

 

Los Santos Drug Wars: The Last Dose is vanaf 16 maart beschikbaar voor alle GTA Online-spelers op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

 

Als je de sprong nog niet hebt gewaagd, ontmoet dan Nervous Ron Jakowski en de Fooliganz in Blaine County om The First Dose te ervaren - het eerste hoofdstuk van Los Santos Drug Wars. Maak kennis met alle kleurrijke personages van de groep en pleeg uitvluchten en sabotage om de handel in psychedelica in het zuiden van San Andreas te domineren. Je krijgt toegang tot het hoofdkantoor van The Freakshop en de mogelijkheid om de nieuwe Brickade 6x6 te upgraden naar een volwaardig mobiel Acid Lab.

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...