Jump to content

Nieuwe geruchten verwijzen naar de locatie en release van GTA 6

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Tom Henderson
Tegenwoordig verschijnen er dagelijks geruchten en leaks over GTA 6 op het internet. Maar deze is er toch eentje om te vermelden.

Vorig week verscheen er een video op YouTube waarin leaks en geruchten over GTA 6 besproken worden. De video is gemaakt door Tom Henderson, een leaker die eerder dit jaar de correcte informatie deelde over de nieuwe Battlefield 2042 van EA. Hoewel we geruchten altijd met korreltjes zout moeten nemen, kan hier dus het een en ander waar zijn. Zeker ook omdat journalist Jason Schreier dezelfde info heeft bevestigd, en ook Jason is betrouwbaar als het aankomt op zijn bronnen. 

 

Goed, eventjes de drie belangrijkste geruchten op een rijtje:

  • Het spel komt mogelijk pas eind 2025 uit, en zal zeker niet eerder dan 2024 verschijnen. Dit zou te maken hebben dat Rockstar de werkomstandigheden van haar personeel wilt verbeteren, en daardoor abnormale werktijden wilt vermijden
  • De locatie blijkt Vice City te zijn, een logische stap nu we inmiddels al remakes van Liberty City en Los Santos hebben gehad. De map zou na de release continu aangepast worden, en het speelt zich af in de moderne tijd
  • Voor het eerst krijgen we een vrouwelijk hoofdpersonage

 

Wat denk jij ervan? Kun jij het wachten nog volhouden en Vice City in een moderne tijd, kan dat?
User Feedback

Recommended Comments

Hoe langer het duurt, hoe meer er van verwacht wordt en dus grotere kans dat het niet aan de verwachtingen voldoet. Precies daarom verwacht ik nooit een Half-Life 3, daar gaat Valve zijn vingers niet aan branden. GTA6 kan je wel aan dit lijstje toevoegen als ze het nu hebben over 2024/25, dan moet Rockstar wel met iets ongelooflijks komen om aan de hype te voldoen...

Link to comment
Share on other sites

Vice City is nu wel geen locatie waar ik het warm van krijg. Voor vele fans klinkt het wellicht wel nostalgisch, maar buiten een naam en de real-life inspiratie verwacht ik niet te veel links met diens voorganger in naam.

 

"Map die continue verandert" klinkt wel interessant. Dat impliceert of dat het MMO-gewijs Online plaats vindt of dat de wereld met de updates/dlc's of verhaallijn verandert. Dat tweede lijkt me wel leuk klinken, maar of het zou gebeuren is ook iets anders. In RDR2 gebeurde dit ook al, maar ook niet zo veel als je zou verwachten.

Link to comment
Share on other sites

Zou wel tijd mogen worden.
Ben nu maar weer begonnen aan GTA4+de 2 uitbreidingen helemaal uit te spelen
en ik moet zeggen GTA4 op Ultra en 4K is die prima te doen.
Op FHD was het destijds echt een tegenvaller.

Link to comment
Share on other sites

Op 14-7-2021 om 17:55, Thundercover zei:

Welke eerder gebruikte locatie krijg je het wel warm van? :P 

Ah, als we ons moeten beperken tot eerder gebruikte locaties dan zou het altijd San Fierro zijn. Veel opties zijn er uiteindelijk niet.

 

Nu heeft Watch_dogs 2 ons wel een hedendaagse interpretatie van San Francisco en omgeving in een open world aangeboden, maar wat honger naar meer mag wel.

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...