Jump to content

Nu op GTA Online: Sprunk vs. eCola - het ultieme gevecht

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Merktrouw is de koortsdroom van een kapitalist: vraag en aanbod synchroniseren in perfecte harmonie. Maar hoe kan een echte winnaar worden bepaald als er twee namen zijn die aanspraak maken op de cafeïnehoudende drankenindustrie?

Sprunk en eCola vragen spelers om op te staan en letterlijk geteld te worden. De komende drie weken kun je je stem uitbrengen op je favoriete drankje terwijl je gekleed bent in de officiële merchandise van Sprunk of eCola. 

 

Je eerste stem kun je al uitbrengen door lid te worden van de officiële Sprunk of eCola Crew op Social Club. Door daarna te stijgen in Crew Rank speel je de Crew-kleuren vrij, en de iconische Sprunk- of eCola-logo's kunnen toegepast worden op persoonlijke voertuigen en kleding. Je kunt ook zoveel stemmen uitbrengen als je wilt door de frisdranken te kopen en op te drinken. Dit kan bij de plaatselijke Convenience Stores, de tientallen automaten op straat en de Snack schaaltjes in bijvoorbeeld de Auto Shop.  

 

Na 14 september zullen de stemmen geteld worden en weten we welk merk de grote winnaar is. Het winnende merk beloont alle GTA Online-spelers met hun Hat, Parachute Bag en Varsity Jacket, samen met een GTA$300K-bonus voor iedereen die zich tijdens het evenement heeft aangemeld. 

 

49317f0d70a1bac069856fd8e5ec198e35a95b5f.jpg

 

Spelers die hun voorkeur willen aantonen kunnen inloggen en gratis de Declasse Hotring Sabre claimen, welke uit te rusten is met een speciale eCola x Sprunk paintjob. Overigens zijn alle andere paintjobs van Sprunk en eCola gratis te claimen voor andere voertuigen. In de kledingwinkels kun je naar de toonbank lopen om daar gratis een Bodysuits te claimen van Sprunk en eCola. Het aantal geclaimde Bodysuits telt ook mee voor de hierboven genoemde telling. 

 

Succes, en laat ons vooral je favoriete merk weten of zien! 

 

Bekijk alle lopende GTA Online events in ons overzicht




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...