Jump to content

Rockstar Editor verdwijnt op Xbox One en PlayStation 4

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Support
Rockstar heeft bekendgemaakt dat vanaf 20 februari de Rockstar Editor zal verdwijnen op de Xbox One- en PlayStation 4-versies van GTA V.

Dat deden zijn tijdens het bekendmaken van de wekelijkse GTA Online Events. Omdat de Xbox One en PlayStation 4 niet veel meer toelaten wat betreft nieuwe updates, moet Rockstar Games op andere gebieden gaan snoeien om deze consoles toch nog mee te kunnen nemen met toekomstige updates. 

 

Helaas is dat voor fans van de Rockstar Editor minder goed nieuws. Vanaf 20 februari zal de Rockstar Editor dan ook niet meer beschikbaar zijn op de eerdergenoemde consoles. Ook opgeslagen video's en projecten zullen verloren gaan. Deze kun je nog vóór 20 februari opslaan, en op de supportwebsite staat beschreven hoe je dat kunt doen. 

 

De Rockstar Editor blijft beschikbaar op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Zonde. Dat ze dingen in GTA Online schrappen/veranderen is nog te overzien of begrijpen. Online werelden veranderen.

Maar dat het ook in de singleplayer verloren gaat is echt zonde. Eigenlijk bezit je dan niet meer het spel en functies die je ooit gekocht hebt.

 

Ik denk dat ze in GTA6 dan ook niet meer zo'n editor gaan toevegen, maar mogelijk andere deelfuncties toevoegen. Ingebouwde Tiktok functie?

Link to comment
Delen op andere websites

Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik er niet zo van wakker kan liggen. Ik heb de PS5 al sinds release en speel GTA V ook sinds de PS5 versie al op de PS5 versie. Snap niet waarom mensen nu nog geen next-gen console hebben. (Als ze het geld ervoor kunnen missen). Het is werkelijk waar een verademing icm met een 100hz 4K tv. Kan echt niet meer terug. 

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...