Jump to content

Rockstar is betreurt over de chaotische lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Rockstar Games is vandaag met een verklaring naar buitengekomen over de chaotische lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. De spellen kampen met veel (technische) problemen en is zelfs tijdelijk niet speelbaar geweest op de PC. Rockstar Games zegt aan oplossingen te werken en geeft PC-spelers compensatie. Lees hieronder de verklaring.

Citaat

 

Hallo iedereen,

 

We willen een update geven over de onverwachte technische problemen die aan het licht kwamen als onderdeel van de lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

 

Ten eerste willen we onze oprechte excuses aanbieden aan iedereen die problemen heeft ondervonden bij het spelen van deze spellen.

De Grand Theft Auto-serie — en de games die deel uitmaken van deze iconische trilogie — zijn net zo speciaal voor ons als we weten voor fans over de hele wereld. De bijgewerkte versies van deze klassieke games zijn niet gelanceerd in een staat die voldoet aan onze eigen kwaliteitsnormen, of de normen die onze fans zijn gaan verwachten.

 

We hebben doorlopende plannen om de technische problemen aan te pakken en elke game in de toekomst te verbeteren. Met elke geplande update zullen de games het kwaliteitsniveau bereiken dat ze verdienen. De komende dagen komt er een nieuwe titelupdate voor alle versies van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition die een aantal problemen aanpakt. We zullen iedereen updaten zodra het live is.

 

In de tussentijd moeten we helaas melden dat we berichten horen van leden van de ontwikkelingsteams die worden lastiggevallen op sociale media. We zouden onze community vriendelijk willen vragen om een respectvol en beschaafd gesprek te voeren rond deze release terwijl we deze problemen oplossen.

 

Hoewel een van de doelen van de Definitive Editions was om spelers nog vele jaren van deze games op moderne platforms te laten genieten, begrijpen we ook dat sommigen van jullie nog steeds graag de vorige klassieke versies beschikbaar willen hebben voor aankoop. We zullen binnenkort de klassieke pc-versies van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas als bundel terug toevoegen aan de Rockstar Store. Bovendien ontvangt iedereen die Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition voor pc tot en met 30 juni 2022 in de Rockstar Store heeft gekocht, deze klassieke versies zonder extra kosten in hun Rockstar Games Launcher-bibliotheek. We zullen iedereen updaten zodra deze terug zijn in de Rockstar Store.

 

Nogmaals, we willen iedereen bedanken voor hun geduld en begrip terwijl we aan deze updates werken om ervoor te zorgen dat deze games voldoen aan ieders terecht hoge normen.

 

Rockstar Games

 

 

Samenvattend:

  • Rockstar Games werkt aan het oplossen van de problemen. Zeer binnenkort kunnen we de eerste update verwachten voor alle platforms
  • De originele versie van de GTA Trilogy zal binnenkort terug verschijnen in de Rockstar Store. Spelers die The Definitive Edition vóór 30 juni 2022 kopen (in de Rockstar Store) zullen deze originele versie gratis erbij krijgen.User Feedback

Recommended CommentsJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...