Jump to content

Take-2 legt miljoenen apart voor de promotie van een nieuw spel; is het GTA 6?

Geplaatst: (Bewerkt: )
Door PrioX
Geplaatst:
Bewerkt:

Door PrioX

Bron: Venturebeat.com
[Bijgewerkt] Take-Two Interactive gaat $89 miljoen uitgeven aan de promotie van een nieuw project. Aan welk project hoor ik je al denken? Nou, dat is natuurlijk nog niet bekendgemaakt. Maar het bedrag wijst erop dat het een grote klapper gaat worden, en dan staat de volgende Grand Theft Auto natuurlijk bovenaan het lijstje. Ook analist Jeff Cohen van investeringsfirma Stephens denkt dit. 

 

Update, 27 mei:
Een vertegenwoordiger van Take-Two Interactive heeft toelichting gegeven over het gereserveerde promotiebedrag. Volgens de vertegenwoordiger zal het bedrag gespendeerd worden aan third-party studio's, en aangezien Rockstar Games een interne studio van Take-2 is, gaat het hier niet over GTA 6.

 

Origineel:

Dit bedrag zal in een tijdspanne van 12 maanden uitgegeven worden tussen maart 2023 en maart 2024. Dat wijst erop dat het spel waarvoor dit geld apart is gelegd tussen deze periode moet uitkomen. Cohen zegt dat door dezelfde info de release van Red Dead Redemption 2 enkele jaren geleden ook al correct ingeschat kon worden. 

 

2023, nog drie jaartjes wachten tot we de nieuwe GTA mogelijk kunnen gaan spelen. Het is bizar om te denken dat we dan al tien jaar verder zijn na de release van GTA V. Maar het is geen verassing; GTA V en GTA Online doen het nog uitstekend voor zowel Rockstar Games als Take-Two Interactive. Het bedrijf heeft dus helemaal geen haast om de actuele Grand Theft Auto te vervangen voor een nieuwe. Daarbij is het ook aannemelijk dat Rockstar Games wacht op nieuwe next-gen consoles om de volgende GTA daarop uit te brengen. 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...