Jump to content

The Cayo Perico Heist komt 15 december naar GTA Online

Posted
By Thundercover
Posted

By Thundercover

Rockstar heeft vandaag officieel de grootste update voor GTA Online aangekondigd: The Cayo Perico Heist. De update bevat een geheel nieuwe locatie met het eiland Cayo Perico, een nieuw aanpak voor het spelen van heists, nieuwe voertuigen en wapens, nieuwe social spaces en nieuwe DJ's met nieuwe radiostations.

Cayo Perico is een van de meest beveiligde privé eilanden in de hele wereld en tijdens de heist is het vanzelfsprekend de bedoeling om jezelf - ondanks alle zwaarbewapende beveiliging - toegang te verschaffen en weg te komen met zoveel mogelijk geld, kunst en goud als je kan dragen. Dankzij een nieuwe aanpak kan je de heist ook volledig alleen spelen, maar ook gewoon samen met drie vrienden.

 

 

De heist en het eiland zijn niet de enige vernieuwingen die Rockstar brengt. Buiten de heist om kan je samen met je vrienden dansen en feesten in nieuwe social spaces. Ook zijn er de nodige nieuwe voertuigen, tactische wapens, en zijn er nieuwe radiostations beschikbaar. Die beschikken over meer dan 100 nieuwe nummers en de nodige nieuwe DJ's. Als laatste noemt Rockstar ook nog iets over een zwaarbewapende onderzeeër met de nodige verrassingen - waarschijnlijk dezelfde onderzeeër die in de teaser trailer te zien is.

 

Het is nog niet bekend of een gedeelte van de updates ook naar de singeplayer van GTA V komen. De update komt op dinsdag 15 december uit voor GTA Online op de PC, PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series X/S.User Feedback

Recommended Comments

Ik speel geen GTA Online, maar moet zeggen dat ik dit voor de verandering wel een leuke update vindt. Er is echt wat nieuws, en niet de zoveelste nieuwe schil van een auto wat uiteindelijk weinig toevoegt. Als het in de PS5 offline versie komt zal ik hem over een paar jaar misschien wel uit de aanbiedingenbak halen. :)

Link to comment
Share on other sites

hopelijk is het eiland ook buiten de heist om beschikbaar is, dus gewoon in free mode...

 

als dit zo is denk ik dat voor de  next gen PS5 gta online ook meerdere map uitbreidingen brengt.

 

net zoals er 1 heist op de ps3 uitgebracht werd, en later de rest op PS4.. dus nu een map upgrade op ps4 en de rest op ps5

 

(ja ook voor x doos)

 

Link to comment
Share on other sites

Ziet er echt fantastisch uit. Lijkt of het eiland daadwerkelijk enige omvang hebt. Ik ben benieuwd wat dit voor GTA Online doet. Ik vind dat ze toch een beetje laat komen met een serieuze update waar fans in het verleden zo vaak op hadden gehoopt.

Link to comment
Share on other sites
Op 21-11-2020 om 10:01, Blaatschaap zei:

Ik speel geen GTA Online, maar moet zeggen dat ik dit voor de verandering wel een leuke update vindt. Er is echt wat nieuws, en niet de zoveelste nieuwe schil van een auto wat uiteindelijk weinig toevoegt.

Met een heuse trailer in typische Rockstar-stijl erbij voelde het ook een beetje als een nieuwsbericht typen voor nieuwe GTA. :P 

 

Ik denk dat als ze hadden geweten hoe populair GTA Online zou worden dat ze dan dit misschien vaker hadden gedaan. Aan de andere kant, als je ziet hoeveel ze verdienen met de huidige updates, misschien juist ook weer niet. :7 

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...