Jump to content

The Cluckin’ Bell Farm Raid vanaf 7 maart speelbaar

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Voer een uitgebreid plan uit om een ring van ongekende corruptie bloot te leggen in The Cluckin’ Bell Farm Raid, die op 7 maart naar GTA Online komt.

29e45d8f6332d204c6d5368b20e9299067619bad.jpg

 

Als alles goed verlopen is, heb je inmiddels al een uitnodigend telefoontje ontvangen van Vincent Effenburger. Het voormalige hoofd van de beveiliging van The Diamond Casino, heeft zich inmiddels aangesloten bij de LSPD. Dit is nu je kans om in een onorthodoxe, maar winstgevende samenwerking een nieuw kartel neer te halen dat een grootschalige operatie beheert uit de Cluckin' Bell-fabriek in Paleto Bay.

 

Help Vincent de zaak wijd open te breken in deze actievolle nieuwe verhaalupdate terwijl je het opneemt tegen corrupte LSPD-agenten en een gevaarlijk nieuw kartel dat is opgezet in de Cluckin' Bell fabriek en deze als dekmantel gebruikt.

 

c8a0625fbb7e3171e65527081845adfcf3264f39.jpg

 

De Cluckin’ Bell Farm Raid bevat ook nieuwe voertuigen die spelers kunnen aanschaffen en aanpassen, waaronder de Bravado Gauntlet Interceptor. Vanaf 7 maart is de update beschikbaar voor alle GTA Online-spelers op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de trailer!

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...