Jump to content

The Contract: een nieuwe update voor GTA Online verschijnt 15 december

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Maak je klaar voor een nieuw GTA Online verhaal met Franklin Clinton, Dr. Dre, nieuwe muziek, en nog veel meer. De nieuwste GTA Online update ''The Contract'' zal 15 december beschikbaar zijn.

Na de overval op de Union Depository, heeft Franklin Clinton zijn eigen moves gemaakt. Maak kennis met F. Clinton and Partner; een bureau dat problemen voor bekendheden oplost. Franklin heeft alleen twee dingen nodig: een betrouwbare partner en een grote klant. Samen met Lamar Davis kan jij dat eerste worden en Franklin en zijn bedrijf helpen. 

 

 

 

Ondertussen heeft Franklin contact gehad met DJ Pooh. Een goede vriend van Pooh heeft namelijk wat hulp nodig. We hebben het over Dr. Dre, die zijn telefoon verloren is. De telefoon bevat nieuwe nummers van Dr. Dre, en deze zaak kan de grote doorbraak voor Franklin zijn. 

 

Maak je klaar voor een wild en hilarisch verhaal dat zich afspeelt in de de achterbuurten waar Franklin is opgeroeid, tot de duurste villa's, heetste feestjes en zelfs het hoofdkwartier van de FIB. Dat alles terwijl je vergezelt wordt door Franklin, hacker Imani, Chop de hond, en de crew waarmee je de eigendommen van Dr. Dre mee veiligstelt. 

 

Op 15 december zal het verhaal speelbaar zijn in GTA Online. Daarnaast brengt de update ook meer met zich mee: een nieuw radiostation, updates voor bestaande radiostations (inclusief nieuwe tracks van Dr. Dre), missies voor spelers die hun handen vies willen maken, wapens, voertuigen en meer. Meer details worden de komende dagen met ons gedeeld. 

 

0d10712cc9673d0cdd1256f26006c17d79edd309.jpg

 

7cd016ecbab409b919742540705978820c6438a6.jpg

 
User Feedback

Recommended CommentsJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...