Jump to content

Valsspelers in GTA Online worden gestraft

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Screenrant.com
Rockstar Games is er niet zo'n fan van als spelers glitchen in GTA Online. In het verleden zijn er al vaker spelers gestraft voor het opzettelijk uitbuiten van fouten. Nu is dat weer het geval, en honderden spelers zijn de sjaak.

Met een recent ontdekte glitch konden spelers met het telkens opnieuw kopen en verkopen van garages, bakken met geld verdienen. Hierdoor zijn er spelers die binnen enkele dagen miljoenen GTA$ op hun virtuele bankrekening hebben gestort. Helaas kreeg Rockstar al snel lucht van deze praktijken en hebben sindsdien de glitch opgelost. 

 

Daar bleef het echter niet bij. Rockstar heeft de spelers die gebruik hebben gemaakt van de glitch opgespoord en gestraft. De spelers die misbruik hebben gemaakt van de glitch hebben een complete reset gekregen. Dat betekent dat heel hun GTA Online karakter is verwijderd en ze weer vanaf nul mogen beginnen. 

 

Het is dan ook geen verassing dat veel spelers op het internet begonnen te klagen over deze straffen. De Rockstar support fora zijn sindsdien volgestroomd met boze spelers die hun online karakter terug willen. Zo zie je maar weer: eerlijkheid duurt het langs. Spelers die misbruik maken van fouten kunnen gestraft worden, en dit is een mooi voorbeeld. Pas dus op! 
User Feedback

Recommended Comments

als rockstar games ook eens zo snel de brood nodige dingen ging oplossen, maar nee... alleen als hun ergens last van hebben kan het zomaar in een keer worden opgelost, maar hebben de miljoenen spelers problemen, dan word er geen moer aan gedaan. 

Edited by gamecriminal
Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...