Jump to content

Valsspelers in GTA Online worden gestraft

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Screenrant.com
Rockstar Games is er niet zo'n fan van als spelers glitchen in GTA Online. In het verleden zijn er al vaker spelers gestraft voor het opzettelijk uitbuiten van fouten. Nu is dat weer het geval, en honderden spelers zijn de sjaak.

Met een recent ontdekte glitch konden spelers met het telkens opnieuw kopen en verkopen van garages, bakken met geld verdienen. Hierdoor zijn er spelers die binnen enkele dagen miljoenen GTA$ op hun virtuele bankrekening hebben gestort. Helaas kreeg Rockstar al snel lucht van deze praktijken en hebben sindsdien de glitch opgelost. 

 

Daar bleef het echter niet bij. Rockstar heeft de spelers die gebruik hebben gemaakt van de glitch opgespoord en gestraft. De spelers die misbruik hebben gemaakt van de glitch hebben een complete reset gekregen. Dat betekent dat heel hun GTA Online karakter is verwijderd en ze weer vanaf nul mogen beginnen. 

 

Het is dan ook geen verassing dat veel spelers op het internet begonnen te klagen over deze straffen. De Rockstar support fora zijn sindsdien volgestroomd met boze spelers die hun online karakter terug willen. Zo zie je maar weer: eerlijkheid duurt het langs. Spelers die misbruik maken van fouten kunnen gestraft worden, en dit is een mooi voorbeeld. Pas dus op! 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

als rockstar games ook eens zo snel de brood nodige dingen ging oplossen, maar nee... alleen als hun ergens last van hebben kan het zomaar in een keer worden opgelost, maar hebben de miljoenen spelers problemen, dan word er geen moer aan gedaan. 

Bewerkt: door gamecriminal
Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...