Jump to content

Yusuf Amir verschijnt in Los Santos in de nieuwe GTA Online update

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Rockstar Games heeft details gedeeld over de nieuwe GTA Online update. Yusuf Amir, bekend van The Ballad of Gay Tony heeft Liberty City geruild voor Los Santos en zal nieuwe missies bieden.

De GTA Online-update van deze winter gaat rechtstreeks naar het hart van het straatcriminaliteitslandschap van Los Santos: het stelen, strippen en verkopen van de meest gevraagde voertuigen. Ga aan de slag met nieuwe overvallen boordevol actie namens een bekend gezicht dat zich naar het westen heeft gewaagd: vastgoedontwikkelaar Yusuf Amir uit Liberty City.

 

4dce984ae625f0951943a28e09d4b08992287d0b.jpg

 

Yusuf verlangt nog steeds naar de fijnere dingen in het leven, een daarvan is zijn verzameling luxe importvoertuigen, die hij maar al te graag aanvult. Met de hulp van zijn neef Jamal wordt jij belast met het plannen en uitvoeren van ingewikkelde overvallen met hoge inzet onder de dekmantel van Red's Auto Parts, een nieuw bergingswerf waar jij de leiding hebt. Verkoop het beste van het beste aan Yusuf of strip je verbeterde voertuigen voor onderdelen: de keuze en het geld is aan jou.

 

46d4bb49bfd4edd748ed7cef0a966ea74c2a5b53.jpg

 

Drift Races

Racefans krijgen een gelikte nieuwe manier om te winnen met nieuwe drifting-upgrades voor geselecteerde voertuigen, in de Drift Race Series. Bestuurders kunnen hun vaardigheden op het gebied van zijwaarts rijden testen op een reeks nieuwe circuits. Geselecteerde voertuigen kun je naar de LS Car Meet brengen om deze nieuwe upgrades op je voertuig te zetten, waarna je er gebruik van kunt maken in de Freemode.

 

Extra aanpassingen en verbeteringen

  • Dieren komen eindelijk naar de Freemode, PS5 en Xbox Series X spelers kunnen binnenkort levende wezens tegenkomen in de wildernis en daarbuiten
  • GTA+ abonnees kunnen gebruik maken van de nieuwe The Vinewood Club Garage, waar 100 voertuigen in geparkeerd kunnen worden
  • Spelers op de PS5 en Xbox Series X kunnen hun voertuigen straks beter organiseren via het Interaction Menu, zo is het mogelijk om voertuigen snel tussen garages te wisselen
  • Het Interaction Menu zal aangepast worden voor snellere navigatie
  • Spelers ontvangen meer LS Car Meet Reputation voor Pursuit en Street Races
  • Spelers kunnen gebruik maken van de Specification Service in de LS Car Meet, hiermee kun je andermans persoonlijk voertuig kopiëren en kopen
  • In de Eclipse Blvd. Garage kun je de verdiepingen een beschrijving geven voor snellere navigatie
  • De voice chat op console zal nu standaard uit staan, aanzetten kan via het menu
  • Spelers ontvangen een cadeau op de verjaardag van hun online karakter

 

En meer...

Rockstar zegt dat er nog veel meer onderweg is naar GTA Online. Zo komt er nieuwe muziek, voertuigen, speltypen en bijzonderheden voor de feestdagen, updates voor de Creator en meer.

 

a52952cc427ef10e96478b3aa08ce23525796471.jpg




Gebruikersfeedback

Recommended Comments



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...