Jump to content

Red Dead Redemption port beschikbaar voor PlayStation 4, 5 en Nintendo Switch!

Geplaatst:
Door Joriz
Geplaatst:

Door Joriz

Het originele Red Dead Redemption is zojuist uitgekomen voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Vanwege compatibiliteit is het daardoor ook te spelen op de PlayStation 5.

Dankzij Rockstar Games heb ik het spel al even kunnen spelen op de PlayStation 4. Mijn conclusie is dat het een goede port is, waarbij het gehele spel in hogere resolutie speelbaar is. Technisch zijn daarbij iets verbetering toegevoegd waaronder AMD FSR 2 en FXAA anti aliasing is. Daardoor ziet alles er iets gepolijster uit. De verschillen zijn echter verder klein. Je moet echt kritisch kijken om de verschillen te zien tussen de originele PlayStation 3 versie en de huidige port. Dat is zowel goed als slecht nieuws. Qua speelbaarheid is het gewoon echt hetzelfde als het origineel. Dat betekent dat er ook geen enorme hoeveelheid bugs zijn geïntroduceerd zoals bij de GTA Trilogy het geval was. Kortom het is een goede port, maar meer is het ook niet.

 

Volgens Digital Foundry ziet de port er ook goed uit (zie video), maar is dat afdoende om het prijskaartje van maar liefst € 49,99 te kunnen verantwoorden? Vooral als je het nog niet hebt gespeeld en wilt weten hoe het verhaal van Red Dead Redemption 2 verder gaat in het originele Red Dead Redemption is het wellicht het kopen waard. Als je het al hebt liggen kan je beter je oude console aanslingeren.

 

Ook een gebrek is multiplayer is jammer. Al hebben ze het mogelijk geschrapt gezien het niet vergelijkbaar is met uitgebreide multiplayer spellen van nu.

 

Digital Foundry toont gedetailleerder de 'kleine' grafische verschillen

 

Red Dead Redemption en het inbegrepen Undead Nightmare zijn vanaf vandaag 17 augustus beschikbaar via Nintendo Switch eShop en PlayStation Store. Fysieke exemplaren ervan zijn later pas op 13 oktober te koop.




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...