Jump to content

Remasters van Red Dead Redemption en GTA IV van de baan

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: TezFunz2 via Twitter
Hoewel we nooit een officiële bevestiging hebben gekregen over het bestaan van Red Dead Redemption en GTA IV remasters, bevestigen bronnen nu dat de plannen voor deze spellen van de baan zijn.

Community lid Tez2 meldt dit op Twitter. Volgens zijn betrouwbare bronnen waren er al tijden plannen binnen Rockstar Games om remasters van GTA IV en Red Dead Redemption uit te brengen. Dit waren ook geruchten die al een paar jaartjes rondgingen. Maar nu melden bronnen dus dat deze plannen definitief van de baan zijn. 

 

 

Een duidelijke reden is niet gegeven voor het afblazen van de plannen. Tez2 noemt de tegenvallende ontvangst van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition als mogelijke reden. Hij weet ook te melden dat er nog steeds updates gepland staan voor het laatste genoemde spel. Maar dat deze minder prioriteit hebben gekregen nadat Rockstar met alle mankracht is gaan werken aan GTA 6. Een Xbox Series X|S en PS5 update voor Red Dead Redemption 2 zou nog wel gepland staan. 

 

Al met al een domper voor fans die zaten te wachten op remasters van klassiekers als GTA IV en Red Dead Redemption. Maar wellicht dat het ook weer een goed teken is; Rockstar focust zich blijkbaar op een nieuwe GTA. 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...