Jump to content

GTA V: San Andreas: The Unit


>$bram$<

Recommended Posts

nqo7s7.png

2006, De staat San Andreas

Het is 2006, San Andreas heeft een flinke groei doorgemaakt. Los Santos is uitgebreid met woonwijken, de haven van San Fierro is uitgebreid en het stadsgedeelte genaamd "Doherty" is flink opgeknapt. Las Venturas is deze steden ook gevolgd, nadat het in de jaren '90 wat geweld heeft meegemaakt hebben zij de casino's verplicht bewaking te nemen. Echter is het niet allemaal vreugde, Los Santos heeft eind jaren 90 veel te leiden gehad onder de bendes. De bendes zijn meer verspreid, wat vroeger een grote gang was is nu gesplitst in allemaal kleine groepjes. De politie kan het niet aan en besluit de stad aan de randen af te sluiten (verkeer wordt gecontroleerd) om illegale goederen te onderscheppen.

swtf6s.jpg

Carlos "Prince" de Sanchez

Jij bent Carlos "Prince"de Sanchez. Jouw familie woonde vroeger in Vice City, ze zijn echter overleden door het drugsgeweld, hij heeft echter nog wel familie in Los Santos. Oorspronkelijk ben je van Mexicaanse afkomst, tenminste je ouders kwamen daar vandaan. Omdat je op 18-jarige leeftijd geen familie meer had die op dat moment voor je kon zorgen, ben je het leger in gegaan, iets waarin je in het begin van je leven in Los Santos over moet zwijgen. Toen Amerika Taghanistan (Parodie op Afghanistan) aanviel, heb je meegedaan aan Operatie Cobra (Parodie op Operatie Anaconda) als onderdeel van de 101st Airborne Divisie, een elite eenheid waar hij door zijn goede leiderschap zijn bijnaam "Prince" heeft gekregen. Nadat je een tijdje nog in Arak (parodie op Irak) had gediend ben je terug naar de VS gegaan. Op uitnodiging ben je naar jouw oom Jésus en neef "Gio" gegaan in Los Santos. Ze leven in de buurt ten Noorden van het vliegveld van Los Santos. Het is het laatste stukje turf van de Aztecas, die nu "64th Street Aztecas" heten.

350osck.png

Jouw gang











Jouw familie woont in het nieuwe trailer park aan het einde van de straat waar Ceasar woonde. Op deze zandvlakte is vanwege woningnood een trailer park gebouwd. Jouw oom en neef wonen hier, de 64th Street Aztecas hebben in deze buurt het laatste stukje turf. Dit strekt zich van de spoorlijn tot het Vliegveld, en vanaf de Snelweg in het Westen tot aan het einde van het oude station, wat nu veranderd is in een klein winkel centrum. De Aztecas staan nu onder leiding van Julio "Mr. President" da Silva. De Aztecas krijgen tegenwoordig weinig geld binnen, waar ze vroeger een monopoly op wapenhandel hadden en veel inkomsten kregen via afpersing komt nu niks meer vandaan. De enige inkomsten krijgen ze via het smokkelen van illegale goederen, dit zijn vooral kleine ladingen wapens en gestolen multimedia die ze via hun taxi bedrijven rond brengen. Vaak voor de Grove Street Gang, maar soms ook voor een wapenhandelaar. Jouw familieleden zijn ook lid van de gang, vooral jouw oom die taxi chauffeur is en dus ook goederen smokkelt. Jouw neef is meer bezig met het irriteren van andere gangs door middel van tags te schrijven in hun Turf (Ja deze mod is er weer!). Aangezien je merkt dat werk moeilijk te krijgen is, word je ook een soort van lid. De eerste missies doe je ook voor deze gang, via onder andere je oom en "Mr. President".


Gang Kleur: Turqoise
Leider: Julio "Mr.President" da Silva , Later (?)
Vrienden: Grove Street Gang, Jamaican Guards, Triads


Vijanden: Ballas, Santos Diablos Locos

2vim1xu.png

Grove Street Gang

De oude grove street families zijn er niet meer, sinds eind jaren negentig zijn de families uit elkaar gegaan. Met name het opstappen van CJ en Sweet als leider zorgde voor de splitsing. De leider die hun plaats in nam werd snel vermoord door de Ballas. Nu is de grove street gang niet meer de baas in Los Santos. Ze hebben hun gebied goed bewaakt. Vanaf de Oostelijke brug tot aan de spoorlijn bij de gym, en vanaf de zuidelijke snelweg bij de docks tot aan de snelweg midden in Los Santos. Ze proberen met name geld te verdienen door de wapenhandel, met name Bob "Sherman" Emmet is belangrijk in de gang. Hij is ook een ex-militair en is een van de hogere mensen in de gang. Jouw relatie zal nooit negatief zijn met deze gang, vanwege de oude relaties tussen CJ en Cesar. Deze wonen beiden in Las Venturas. Je zal onder andere via Mr. President en Jésus missies voor hun doen. Later zal je ook Sherman helpen, een van je latere beste vrienden. De leider van deze gang is Terrence "T-Dog" Johnes, óók een ex-militair. Dit zal de banden verbeteren. Misschien dat je nu weet wat "The Unit" inhoud?

Gang Kleur: Groen en Oranje

Leider: Terrence "T-Dog" Johnes

Vrienden: 64th Street Aztecas, Jamaican Guards, Triads

Vijanden: Ballas, Santos Diablos Locos, San Fierro Rifa

2cz5zkm.png



Ballas
De ballas is machtiger geworden sinds de oude grove street families zijn gesplitst. Ze hebben de Seville boulevard familie ingelijfd en de Temple familie verdreven. Wel zijn er meer sets in de ballas gekomen, deze staan allemaal onder "sergeanten". Je zal veel problemen met de gang krijgen, mede omdat ze veel in drugs handelen, naast dat doen ze óók veel aan afpersen. Hun gebied strekt zich uit van Verona Beach tot aan de spoorlijn bij de grove gym. Hun deel met de meeste macht is Glen Park en Jefferson. Hier zitten ook de "gevaarlijkste" groepjes, namelijk de Glen Park Soldiers, de Jefferson Emperors en de Ballas Kings (De aller machtigste). Ze zijn allemaal erg verspreid, maar worden wel geleid onder de oude groepen van de ballas (Rolling Heights, Kilo Tray). Je zal ze vaak zien in het paars, sommige hebben ook veel zwart aan. Deze groep heeft vooral geluk omdat de politie bang voor de gang is. Ze zullen daarom weinig optreden tegen de ballas, die vaak jouw gang en vrienden zullen aanvallen. Namen zal je amper weten van de hoge basen. Aangezien ze worden benaamd als "The Chiefs". De enige naam die je weet, is die van de leiders van de Ballas Kings. Hij wordt "The king" genoemd. Denk echter niet dat ze er alleen voor staan. Ze hebben namelijk goede connecties met de Santos Diablos Locos en andere kleine gangs.


Gang Kleur: Paars/ Zwart

Leider(s): The chiefs/ The King

Vrienden: Santos Diablos Locos

Vijanden: 64th Street Aztecas, Grove Street Gang, Jamaican Guards

2unv71k.png

The Santos Diablos Locos

To Be continued................................

Dit is een hele nieuwe gang, het is een mengel moesje van latinos. De gang heeft de kust-zone van de Los Santos Vagos over genomen eind Jaren '90. Het is een afscheiding van de Vagos. Deze gang haalt hun inkomsten uit het verhandelen en smokkelen van Cocaïne, het organiseren van straatraces en feesten. Op het eerste gezicht een gang die niet veel uithaalt, maar later zie je dat ze een van de gevaarlijkste bendes zijn met connecties over heel San Andreas. Je zal ze echter alleen in Los Santos op straat zien, meestal licht bewapend, maar als je ze aanvalt zullen ze snel versterkingen laten komen in de vorm van drive-by's. Ze zullen je niet aanvallen als je alleen op hun turf loopt of rijd, maar zodra je kwade bedoelingen hebt, word je aangevallen. Deze gang is erg gesteld op meer turf dicht bij het vliegveld, vanwege hun smokkelwerk. Daarom zullen ze proberen het gebied van de Aztecas en de Jamaican Guards regelmatig aan te vallen. Aan jouw de taak om ze te beschermen. Hun beschermer is hun leider, hij heet Pablo "Snowball" Hernandez. De naam lijkt schattig, maar hij heeft hem omdat ze veel macht hebben in de drugshandel. Hun vrienden zijn de Ballas, je zal zien dat ze samenwerken met hun om meer te verdienen. Uiteindelijk zal deze vriendschap bezwijken onder hun machtsverlies. Hun macht houden ze via diverse sets, deze zijn genaamd met een nummer (6th Diablos Locos etc.) de leiders van deze sets zijn op straat te vinden. Ze hebben wel nog een kleine gang in San Fierro voor straatraces en voor de wapenhandel, je zal ze niet op straat zien in San Fierro, maar ze zitten langs de luxe huizen aan de West Kust . Dus wees bang, want ze hebben goede connecties en een groot arsenaal aan wapens, aan jouw de taak om ze te verslaan.


Gang Kleur: Rood en Blauw

Leider(s): Pablo "Snowball" Hernandez

Vrienden: Ballas, San Fierro Diablos Locos

Vijanden: Jamaican Guards, Grove Street Gang, 64th Street Aztecas, Los Santos Vagos

2im2ngj.png

Jamaican Guards
Ook dit is een hele nieuwe gang, hij is voort gekomen uit de resten van de Grove in Santa Maria Beach. en de Seville Boulevard Familie Ze hebben beide kleinewijken in bezit genomen en hebben hier hun drugshandel opgezet. Ondanks dat je ze weinig op straat ziet hebben ze wel veel invloed in de drugs handel en verdienen veel geld, die invloeden hebben ze door de haven deels te beschermen in ruil voor vrije invoer m.b.v. corrupte ambtenaren. Deze gang heeft ook nog territorium in de Temple Drive, hier verdienen ze hun geld door de winkels af te persen. Hier hebben ze wel steeds meer problemen om hun territorium te behouden sinds de Los Santos Vagos hun gebied uit wilt breiden. Ze zullen niet agressief reageren, aangezien je ze later zal helpen om de andere gangs de kop in te drukken. Wel moet je jouw mond houden dat je een militair was want ze houden niet van té veel ambtenaren. Houd de leider Jerrick "Shield" Wayne dus te vriend.


Gang Kleur: Groen, Geel en Zwart

Leider: Jerrick "Shield" Wayne

Vrienden: Grove Street Gang, 64th Street Aztecas

Vijanden: Los Santos Vagos, Santos Diablos Locos en de Ballas

30u8gaf.png

Los Santos Vagos



Sinds de leider van de Los Santos Vagos, genaamd Big Poppa, door CJ vermoord is, heerste er een anarchie in de gang. De leiders die hem probeerde te vervangen zijn vermoord, of gewoon uit hun functie gezet. Sinds 2005 is er een nieuwe leider genaamd Bryan "Captain" de Gama, die de gang weer in oude glorie wilt herstellen.Zijn eerste plan is gelukt, namelijk met een gang een handelsverdrag maken. Dit hebben ze gedaan met hun oude vijanden, de San Fierro Rifa, die ook erg veranderd is. Maar, de Los Santos Vagos heeft veel gebieden verloren aan de Ballas en de Santos Diablos Locos. Ze hebben alleen nog in de heuvels in het noorden een stukje grond. Ook de nieuwe wijk die op het oude (gesloopte) trailerpark staat onder hun hoede. Hun geld willen ze verdienen via het smokkelen van drugs, het inbreken in het dure Mullholland en Richman. Ook zijn hun een nieuw concept begonnen voor de gangs, ze zijn begonnen met illegale casino's, en hebben de prostitutie een nieuw leven in geblazen. Vroeger waren ze de vijanden van de Aztecas, maar sinds zij ook veel macht hebben verloren focussen zij zich nu op het (terug) veroveren van hun gebied op de Jamaican Guards en de Santos Diablos Locos. Ze willen hun gebied aan de kust terug krijgen, en de temple veroveren om meer geld en macht te krijgen. De Ballas vallen ze niet aan, sinds zij weten dat die de hulp hebben van de Politie. Je zal vast wel eens met deze gang moeten vechten, maar het zijn niet je ergste vijanden. Overdag zal je ze ook niet zien, maar tussen zonsondergang en zonsopgang zijn ze er duidelijk te zien.


Gang Kleur: Geel en Blauw

Leider: Bryan "Captain" de Gama

Vrienden: San Fierro Rifa

Vijanden: Santos Diablos Locos en de Jamaican Guards

2ihp6q0.png

San Fierro Rifa
Sinds de Loco Syndicate is vernietigd heeft de San Fierro Rifa geen inkomsten meer gekregen uit de drugshandel, het enige waar ze nu hun geld uit halen is het stelen en doorverkopen van dure auto's. Maar nu ze een verdrag hebben gemaakt met de Los Santos Vagos worden ze weer machtiger, daarbij dreigen ze nu CJ's bedrijven in Doherty te veroveren. Aangezien de Grove dat niet wilt hebben, gaan zij zich later in de game zich hier vestigen in Doherty. De San Fierro Rifa heeft hun gebied in Doherty en in Hashbury, waar ze hun ''ganghouses" hebben. Dit zorgt voor een nieuwe game modus die ik later uitleg. Verder is de San Fierro Rifa niet heel zwaar bewapend, ze hebben alleen messen, pistolen, SMGs en molotovs, zelfs in de latere missies krijgen ze niks beters. Dit is ook een van de weinige gangs met een eigen auto, ze rijden namelijk alleen in een Uranus (GTA IV Versie) en in de Cavalcade FXT (GTA IV). Hun kleuren zijn in de loop der tijd ook veranderd, ze dragen nu vooral grijs, zwart en wit.




De leider is Diego "Speed" Hernandez, deze bijnaam heeft hij verkregen door zijn skills om auto's snel te jatten, door te verkopen en goed te kunnen racen.


Gang Kleur: Grijs, Zwart en Wit

Leider: Diego "Speed" Hernandez

Vrienden: Los Santos Vagos

Vijanden: Grove Street Gang, San Fierro Diablos Locos (Sub-Gang)

2u55oqr.png

Da Nang - Gang



stalinflag.jpg

The Roebljov Family

Dit is een Russiche familie die naam heeft gemaakt als hitmans in Liberty City. In de afgelopen jaren zijn ze naar Venturas getrokken om hier mee te doen om de strijd rondom casino's. Aangezien dit plan gefaald heeft, zijn ze in de vastgoed handel gegaan zoals hun het noemen. Eigenlijk persen ze bouw bedrijven af om aandelen te krijgen in bouwprojecten in en rondom Las Venturas. Ze hadden een verdrag met de Wook Family, maar na een mislukte deal tussen de families is de Wook family gevlucht en de Roebljov Family opgedoekt door de FBI. De leider van de gang is Antonovich Roebljov , een oudere man die last van hart falen heeft...

Gang Kleur: (Alleen Rode Armbanden en Kettingen)

Leider(s): Antovich Roebljov

Vrienden: Wook Family

Vijanden: Roebljov Family, Triads



southkoread.png

The Wook Family

De Wook Family is een Zuid-Koreaanse familie die in de vastgoed handel zit, ze doen ook aan witwas praktijken en het smokkelen van wapens. Hun glorie in Venturas is van korte duur vanwege het mislukken van een deal tussen de Roebljov Familie en deze Familie. Als de Roebljov familie langzaam wordt opgedoekt verlaten de kopstukken van deze familie Venturas, de rest van de familie ligt onder de grond...

Gang Kleur: (Ze dragen Trainings Pakken, de kopstukken Witte maatpakken)

Leider(s): Kim-Shin Wook, Look-Shook Wook

Vijanden: FBI, Triads, Vrienden: Roebljov Familie

personages.jpg

Hoofdstuk : Deel van het verhaal, elk hoofdstuk speelt op een eiland af. In de hoofdstukken zitten missiegroepen.

Missiegroepen: Missies van een of meerdere opdrachtgevers (Horen bij elkaar) in een bepaald gebied, met bepaalde opdrachten of met een bepaald doel. Binnen deze groepen zitten meerdere missies. Niet alle missies vertel ik, maar meestal de eerste en de laatste. Bij andere kleine groepen vertel ik ze allemaal.

Opdrachtgever: Hij geeft je opdrachten

Assistent: Hij helpt je in meerdere missies met het behalen van je doel

Vriend: Een vriend

Gang Leider: Leider van een gang, een VIP

Contact Persoon: Regelt geld, wapens en andere dingen voor je. Geeft je ook vaak tips over omstandigheden in de steden.

Personages in Hoofdstuk 1

Jésus de Sanchez: Jouw oom, hij is een taxi chauffeur en doet hang en spandiensten voor de Aztecas. Hij is goede vrienden met "Mr. President". In het trailerpark aan het einde van (..) zal je hem vaak ontmoeten, hij woont hier namelijk. Hij haalt z'n geld vooral uit het smokkelen van goederen voor de Aztecas.

Opdracht gever/ Assistent, Auto: Dukumai (4D), Wapen: Glock-17

Giovanni "Gio" de Sanchez: Jouw neef, hij is een lid van de Aztecas en is vooral bezig met het irriteren van andere gangs in Los Santos South East area. Hij staat altijd voor je klaar, en jij ook altijd voor hem aangezien hij zich soms diep in de nesten werkt. Voor de Aztecas werkt hij als smokkelaar van Wapens en Multimedia. Deze verkoopt hij voor de gang.

Vriend/ Assistent, Auto : - , Wapen: Glock-17

Julio "Mr. President" da Silva: De leider van de Aztecas. Hij baalt ervan dat de Aztecas weinig geld binnen krijgen. Daarom is hij begonnen met het smokkelen van goederen. Sinds de blokkade van Los Santos zijn dure goederen schaars net als wapens. Ook probeert hij weer met afpersen geld te gaan verdienen. Julio woont in het oude huis van Cesar. Het is helemaal wit geverfd en gerenoveerd daarom noemen ze dit huis "The White House". Je zal hier vaak de meeste Aztecas zien rondhangen.

Gang leider/Opdracht gever/ Contact Persoon , Auto: Bucanneer , Wapen: Walther PKK/ Scorpion

Terrence "T-Dog" Johnes: De leider van de Grove Street Gang. Hij werkte vroeger ook in het leger, maar is eruit geschopt vanwege wapensmokkel. Je bent goede vrienden met hem net als met zijn gang, je zal hem vaak helpen net als hij jouw. Samen met "T-Dog" zit je later in "The Unit". Hij woont in het oude huis van Ryder, wat nu omgebouwd is in een soort van Gang Hideout voor de GSG (Grove Street Gang).

Gang Leider/Opdracht gever/ Contact Persoon/ "The Unit" lid/Vriend , Auto: Washington , Wapen: M9 / Remington 870







Bob "Sherman" Emmet: De zoon van de oude Emmet. Hij is opgegroeid bij een Tante van Emmet in Liberty City. Aangezien Emmet niet wilde dat de GSG van toen wist dat hij een zoon had. Emmet is doodgeschoten in een steeg in 2004, na dat jaar is "Sherman" in Los Santos gaan wonen nadat hij terug was uit Taghanistan. Hij heeft namelijk ook in het leger gezeten. Hij heeft veel wapenkennis, en is een goede vriend van jouw. Hij heeft een hoge functie in de GSG, hij handelt onder andere in wapens. Ook is hij later een lid van "The Unit". Hij woont in een Appartementen Complex in Ganton.

Opdrachtgever/ Vriend/Contact persoon/Opdracht gever/ "The Unit" lid, Auto: Opgevoerde Bobcat, Wapen: Magum/ MP5/Uzi

Officer Owen "The Bull" Davies: Dit is een corrupte Rechercheur, met veel invloeden binnen de LSPD. Hij wordt omgekocht door de Jamaican Guards, of eigenlijk worden de Guards afgeperst. Ook is hij een goede vriend van de Ballas en de Diablos. Hij helpt deze gangs voor geld, o.a. met de toevoer van wapens en andere bevoegdheden. Als jij aankomt in Los Santos wordt je al snel door deze corrupte agent en z'n assistent Dave Evans meegenomen, ze willen dat jij je gedeisd houdt

Vijand/Opdrachtgever, Auto: Admiral Undercover , Wapen: M1911/ Remington 1100



Overige Personages: De gangleiders komen grotendeels ook in dit hoofdstuk voor. Maar die ga ik niet allemaal behandelen.

Hoofdstuk 1: Los Santos: Big Dreams , Lots of Bullets







Missiegroep 1: De introductie





Je komt aan op San Fierro Airport, vanwege de blokkade was een vliegtuig naar Fierro goedkoper. Met de taxi ga je verder naar Los Santos. Bij tunnel blokkade word je gecontroleerd. Je moet uitstappen, je wordt verder gebracht naar een auto. Er zitten twee agenten in burger in, Rechercheur Owen "The Bull" Davies en zijn assistent Dave Evans. Ze nemen je mee naar de begraafplaats bij Temple Drive. Hier wordt even haarfijn uitgelegd dat ze weten wie je bent en dat ze niet willen dat je rotzooi gaat schoppen. Ze dwingen je weg te lopen, en dan…Bam!

Je wordt langzaam wakker, boven je zie je een Zwarte man hij zegt: Look ! He is gettin' up! Hij legt je uit dat ze je bewusteloos in een steeg hadden gevonden. Wat later komt je oom jouw ophalen. Als je arriveert ben je in een trailerpark. Jullie hebben een grote witte trailer, hier is voorlopig jouw savehouse. Je auto kan je voor op het grasveldje parkeren.

1ste Missie: Hello Mr.Tourist! (Jésus)

Aangezien je tot nu toe nog niks van Los Santos afweet gaat je oom jouw rondleiden, maar niet zonder een klant af te halen. Bij Santa Maria beach moet je een klant halen, een bende lid van de Jamaican Guards. Je rijdt rond en terwijl jij aan het rijden bent door Los Santos praat je oom met de passagier. Hij zegt dat de volgende lading morgen komt en dan moeten worden gesplitst en verplaatst. Na een rondje door Los Santos breng je hem weer terug. Je krijgt wel geld van de passagier, hij zegt dat je een van de weinige chauffeurs bent die ballen heeft en door wijken van de vijand rijdt. Jouw oom vertelt dat hij een aansteller is…

Beloning: $30,-

Opties Vrijgespeeld: Alle Standaard Opties (Lopen/Vechten/Auto's Stelen), eten kopen, Paint 'n Spray

Achievement: No Fear- Voltooi je eerste misse voor Jésus

vghg1h.png

2de Missie: Fair Sharing (Jésus)

De lading is binnen gekomen. Je haalt samen met je oom weer dezelfde man op. Hij stelt zich nu voor, hij is Jerrick "Shield" Wayne. Vandaag is de taak om de ladingen wapens rond te brengen naar de "onafhankelijke" wapendealers in de stad. De bestemming is een steeg in Ganton, om precies te zijn een steeg achter de Ganton Gym. Onderweg praat je met je oom waarom hij voor deze gasten werkt (De Jamaican Guards), hij zegt dat ze vrienden van de Aztecas zijn, en hij hun helpt voor geld. Als je eenmaal aankomt staat er een auto in de steeg. Er iets aan de hand zegt je oom. De deuren van de auto staan open, en er is geen spoor van de "klant" te bekennen. Jouw oom stapt uit op een kijkje te nemen. Hij loopt de steeg in, maar even later wordt hij aangevallen. Aan jouw de taak om deze gasten te stoppen. Het is duidelijk dat je uit het leger komt, al snel zorg je ervoor dat de aanvallers vluchten. In de kofferbak van de auto vinden jullie de "klant" , hij vertelt dat het Ballas waren die achter de deal waren gekomen. Jullie praten even, laden de spullen over en de missie is voorbij. Wel moet je even jouw oom terug brengen naar jullie huis. Hij zegt dat je gratis kan sporten bij de Ganton Gym en daar ook je vechttechnieken kan veranderen. Ook zegt hij dat je een keer jouw idiote legerbroek en tank top uit moet doen en normale kleding moet kopen, hij legt uit waar je dat kan doen.

Beloning: $100

Opties Vrijgespeeld: Kleding Kopen (Binco/ Jackson / Sportswear / Smooth and Style), Kapper, Tatoeages zetten, naar de Sportschool gaan.



3de Missie: If words aren't enough,violence is! (Mr. President)

Samen met je oom ga je naar "Mr. President" , hij heeft een klusje voor je. Hij wilt dat een dealer het zwijgen wordt op gebracht. Deze dealer zit constant te dealen in het gebied van de Aztecas en zorgt voor problemen. Aangezien andere gangs niet goed weten van welke gang je lid bent, ben jij de ideale keuze om deze dealer even aan te pakken. Je krijgt een rugzak mee met een knuppel en een paar molotovs, dat moet wel genoeg zijn. Er staat een taxi voor, hij rijdt rond en vraagt of je hem ziet. Op een gegeven moment vind je hem. Hij staat voor de lokale supermarkt te dealen. Zijn timing is perfect. Nadat hij een steeg inloopt, rijdt hij weg met z'n auto. Jullie volgen hem. Ergens in Jefferson stopt de auto. Hij loopt een steeg in, jij moet hem onopvallend volgen. Eenmaal aangekomen zie je hem een garage in gaan. Bij de garage zie je dat je niet gewoon aan kan kloppen, je moet via het dakraampje. Je springt door het dakraam en je staat tussen 3 gozers. Snel sla je de dealer neer, en zijn 2 maatjes liggen ook al snel op de grond. De dealer die ondertussen in ze broek heeft gepist opent de deur en rent weg, zijn maten rennen half jankend/schreeuwend weg. Jij belt de taxichauffeur om alvast aan het einde van de steeg te staan. Als je hem ziet, gooi je de molotov in de garage. Jullie rijden weg en zien op de achtergrond een rookpluim. Eenmaal weer bij Mr. President aangekomen bedankt hij jouw, hij geeft je z'n oude mobieltje als beloning en wat geld. Je knuppel mag je houden.

Beloning: $50,- / Honkbalknuppel/Telefoon

Opties vrijgespeeld: Taxi roepen, Honkbal knuppel spawn voor je trailer, Telefoon opties



4de Missie: High Velocity, High Damage… (Mr. President)

Je wordt gebeld door Mr. President, hij vraagt of je hem op komt halen. Hij heeft een klusje voor je, waar jij volgens hem de geschikte man voor bent. Als je hem hebt opgehaald moet je naar een loods net binnen het gebied van de Aztecas rijden. Hier aangekomen zie je dat binnen een illegale wapenwinkel zit. Naast dat hebben ze ook nog een schietbaan. Je moet aan hem je gunskills laten zien, voor jouw een makkie aangezien je in het leger hebt gezeten, maar hij weet dat niet. Als alles goed is neemt hij je mee naar de verkoper. Hij heeft alleen 3 pistolen te koop: De Glock-17, Walther PKK en de M9. Mr. President vind de PKK voor jou de beste. Als jullie weer naar de auto lopen verteld Mr. President dat hij weet waarom je zo goed kan schieten, hij weet dat je in het leger zit, maar raad je aan het even stil te houden.

In de auto verteld Mr. President het plan: Jullie halen eerst je neef "Gio" op, gaan richting de gebieden van de Diablos en gaan daar even "rotzooi" trappen. Als jullie in het gebied zijn, gaan jullie tags spuiten. Nadat jullie de tags van de Diablos hebben verpest, vertelt Gio dat er een controlepost van de Diablos vlakbij zit waar volgens hem een "lading" ligt. Het plan is om binnen te stormen, de bende leden af te schrikken en de lading in de auto te leggen. Gio parkeert de auto achter.

Je stormt met Mr. President de controlepost binnen, een vervallen café. Van achter in de bar wordt geschoten op jullie. Al snel pakt een van jullie hem. Vanuit de Wc's word ook ineens geschoten, ook hij is na enige tijd neergeschoten. Verder is er niemand in het gebouw. In een kamer vinden jullie de "lading" , een koffer met geld, 3 shotguns met munitie en een paar pallets met dure goederen. De achter deur gaat open, Gio helpt met inladen. Als alles bijna is ingeladen horen jullie voor de deur open gaan. Jij gaat met Mr. President verdedigen, de shotguns gebruiken jullie. Gio gaat verder alles inladen. Er komen 5 diablos binnen, jullie schieten er op los. 1 wordt geraakt, de andere 2 zoeken dekking. De rest rent weer naar buiten, wat later als de binnen gebleven op de grond liggen te kreunen komen ze weer binnen met wat meer man. Jullie munitie is inmiddels op, Mr. President geeft je het bevel Gio te waarschuwen. Hij heeft inmiddels net alles ingeladen, jij moet weer Mr. President halen. Even later ontsnappen jullie via de achter deur. De bucanneer van Mr. President zit helemaal volgestouwd maar jullie komen net weg, wanneer de politie snel voorbij rijdt.

Als je weer bij "The White House" aankomt praat je nog even met Mr. President, hij zegt dat je vanaf nu meer geld zal krijgen. Ook zegt hij dat je jouw lege wapens moet bewaren, aangezien je ze dan later kan gaan gebruiken.

Beloning: $250,- / Walther PKK / Wapen Kluis Type "1" (+ Respect)

Opties: Pistolen kopen, Taggen , Schietbaan gebruiken, Wapens bewaren.

Extra: Je wordt gebeld door je oom. Hij vertelt dat je als je met auto's rijdt, je op moet letten dat de tank niet leegraakt, aangezien het niet leuk is om nu vast te komen te staan in vijandelijke gebieden. Ook verteld hij dat de politie op de snelwegen en de grote wegen in de stad controleren op verkeersgedrag, dus vanaf nu moet je oppassen. Verder zegt hij ook dat je nu meer opdrachten en geld kan verwachten van mensen in de gang.

Opties: Auto Tanken, Snelheidsmeter Unlocked , aangehouden worden op verkeersgedrag (Gevolg: Boetes of je wilt ontsnappen)

gtachapter.jpg

Upcoming: Storyline Chapter I en II Wapenlijst Personages

De Da Nang- Gang is niet echt veranderd, het is nog steeds een Vietnamese gang. Ze halen hun geld uit wapen smokkel, het afpersen van winkels in DownTown, terwijl ze daar geen gebieden hebben en het runnen van bordelen . Deze gang heeft op verschillende plekken "ganghouses" langs de haven en in de haven, van hieruit opereren ze. Hun grootste vijand zijn de Triads, net als in de vorige San Andreas. Deze gang is zwaar bewapend, op straat lopen ze meestal alleen met de glock 17 en met de MAC10-Ingram. In missies hebben ze de AK-47 en de AKS-74. Hun leider is Long "Cobra" Huang, hij is een jonge bloeddorstige gozer die alleen wilt vechten, dus houd je wapens gereed!
Gang Kleur: Groene Camouflage/ Donker Groen


Leider: Long "Cobra" Huang

Vrienden: -

Vijanden: Triads, San Fierro Rifa, San Fierro Diablos Locos (Sub-gang)

10ol5r8.png

Triads
De Triads zijn geen steek veranderd, ze hebben de Four-Dragons Casino in bezit en hebben China-Town nog steeds in handen. De enige verandering is dat ze betere connecties hebben met 64th Street Aztecas, deze zullen de triads later helpen. De leider van de San Fierro gedeelte is Weng "Lucky" Tung, hij wordt vanwege ze naam niet erg serieus genomen dus bij de belangrijkste beslissingen moet de leider van de Venturas Triads, Wu Zi Mu, de boel eigenlijk regelen. Daar help je hem bij samen met Sweet en CJ, de 2 oude helden die voor de 4 Dragon Casino werken als hoofd beveiliging. Je zal ze in het zwart zien, in venturas alleen in missies, in San Fierro alleen in China Town.


Gang Kleur: Zwart

Leider(s): Weng "lucky" Tung en Wu Zi Mu "Woozie".

Vrienden: 64th Street Aztecas, Grove Street Gang

Vijanden: Da Nang Gang, Kolarov Familie

33uuydh.jpg



The Kolarov Family

Deze familie is helemaal nieuw, deze familie staat onder leiding van Vasili Kolarov, een 40-jarige man die vroeger een hoge functie binnen het Soviet-Leger had maar een zware hekel aan het communisme had. De familie heeft Caligula's Palace overgenomen eind jaren '90. Het is de grootste concurrent van de Four-Dragons casino. Deze familie handelt ook in oude wapens, vooral in de AK-47, AKS-74U, Skorpion, SKS, Makarov en de OC-33. Daarom zal je deze familie ook moeten respecteren, anders geven ze je een leuk cadeautje. Je mag van hun best je geld vergokken, maar neem geen wapens mee, anders krijg je een kogel. Als je afvraagt waarom ze dit casino hebben, vraag dat aan de lijken van de Leone's, Forelli's en de Sindaccos op het kerkhof. De bekende zin van de rus is: "Shoot First, then ask Questions" of "Today we drink Vodka".


Gang Kleur: -

Leider(s): Vasili Kolarov

Vrienden: De klant

Vijanden: Triads, Roebljov Familie

Met dank aan R-Fl3x voor de artwork!

Bewerkt: door >$bram$<
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 34
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • >$bram$<

    19

  • NeverMyWorld

    5

  • Phoenyxar

    2

  • R-fl3x

    1

125ntjt.png

2006, De staat San Andreas

Het is 2006, San Andreas heeft een flinke groei doorgemaakt. Los Santos is uitgebreid met woonwijken, de haven van San Fierro is uitgebreid en het stadsgedeelte genaamd "doherty" is flink opgeknapt. Las Venturas is deze steden ook gevolgd, nadat het in de jaren '90 wat geweld heeft meegemaakt hebben zij de casinos verplicht bewaking te nemen. Echter is het niet allemaal vreugde, Los Santos heeft eind jaren 90 veel te leiden gehad onder de bendes. De bendes zijn meer verspreid, wat vroeger een grote gang was is nu gesplits in allemaal kleine groepjes. De politie kan het niet aan en besluit de stad aan de randen af te sluiten (verkeer wordt gecontroleerd) om illegale goederen te onderscheppen.

Carlos "Prince" de Sanchez

Jij bent Carlos "Prince"de Sanchez. Jouw familie woonde vroeger in Vice City, ze zijn echter overleden door het drugsgeweld hij heeft echter nog wel familie in Los Santos. Oorspronkelijk ben je van Mexicaanse afkomst, tenminste je ouders kwamen daar vandaan. Omdat je op 18-jarige leeftijd geen familie meer had die op dat moment voor je kon zorgen ben het het leger in gegaan, iets waarin je in het begin van je leven in Los Santos over moet zwijgen. Toen Amerika Taghanistan (Parodie op Afghanistan) aanviel, heb je meegedaan aan Operatie Cobra (Parodie op Operatie Anaconda) als onderdeel van de 101st Airborne Divisie, een elite eenheid waar hij door zijn goede leiderschap zijn bijnaam "Prince" heeft gekregen. Nadat je een tijdje nog in Arak (parodie op Irak) had gediend ben je terug naar de VS gegaan. Op uitnodiging ben je naar jouw oom Jésus en neef "Gio" gegaan in Los Santos. Ze leven in de buurt ten Noorden van het vliegveld van Los Santos. Het is het laatste stukje turf van de Aztecas, die nu "64th Street Aztecas" heten.

To Be continued................................

PS: Ik zoek mensen voor Artwork, aangezien ik dat totaal niet kan noch de programma's er voor heb.

Bedoel je met groepjes Sets?

Link to comment
Delen op andere websites

Okey, altijd leuk om een 'nieuw' verhaal te zien, aangezien ik er zelf ook een heb, ben ik er dan eigelijk ook zeer in geïnteresseerd wat andere leden ervan maken. Zo vind ik het hergebruiken van San Andreas niet zo origineel, maar ben ik daarentegen wel tevreden met het feit dat je hebt nagedacht over eventuele evolutie in die steden. Ik vind het anders wel spijtig dat er een totaal gebrek aan verhaal is, er is wel al een mooie geschiedenis van het personage (laat de parodiën trouwens maar vallen, die zijn niet zó nodig, wel origineel). Veel succes met het vinden van een verhaal en personages ;P

Link to comment
Delen op andere websites

Okey, altijd leuk om een 'nieuw' verhaal te zien, aangezien ik er zelf ook een heb, ben ik er dan eigelijk ook zeer in geïnteresseerd wat andere leden ervan maken. Zo vind ik het hergebruiken van San Andreas niet zo origineel, maar ben ik daarentegen wel tevreden met het feit dat je hebt nagedacht over eventuele evolutie in die steden. Ik vind het anders wel spijtig dat er een totaal gebrek aan verhaal is, er is wel al een mooie geschiedenis van het personage (laat de parodiën trouwens maar vallen, die zijn niet zó nodig, wel origineel). Veel succes met het vinden van een verhaal en personages ;P

Liberty City is al vaak in andere GTA's gebruikt, en het is wel leuk om SA vanuit een andere gang te zien. Het verhaal is nog niet voorgekomen, alleen de huidige situatie in San Andreas. De parodiën zijn er alleen maar voordat als het een keer gebruikt wordt, er geen problemen i.v.m. discriminatie.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik snap wel waarom je de parodieën gebruikt hoor, ik vind ze gewoon wat overbodig, dat is alles.

Daarbij wil ik je niet afkraken hoor, noch je momentele spel... ik geef gewoon wat kritiek.

Maar aangezien het nog verre van af is, zoals je zelf zegt, wacht ik wel tot het meer af is.

Link to comment
Delen op andere websites

Leuk verhaal. Maar ergens hoop ik toch dat de nieuwe gta in Vice City zal afspelen. Maar ik hoop ook op een hele nieuwe stad of misschien wel een heel ander land. Zo heeft Rockstargames het al mogelijk gemaakt om een stukje verhaal in Mexico te hebben met Red Dead Redemption. Dus voice overs met een andere taal is misschien niet moeilijk voor ze om te regelen. Misschien wel een heel ander land zoals Rusland of zo. Moeilijk om te maken, maar niet onmogelijk voor Rockstargames. Mij lijkt het leuk een heel nieuwe gta in een heel nieuwe stad of land. static.gif

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...