Jump to content

Lady Gaga


Michael

Recommended Posts

  • Reacties 224
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Michael

    61

  • Grand Theft Auto TOM

    54

  • Sir_Ballas

    18

  • GuitarGuy666

    17

Jongens, kunnen jullie alsjeblieft weer normaal reageren? Michael zei het eerder al: dit topic is bedoeld voor je positieve inbreng aan het topic. Dat niet iedereen dezelfde mening als dat van mij en Michael deelt is prima. Geen problemen mee. Maar doe niet alsof je overal en wanneer je maar wilt iemand kunt gaan afkraken in een topic waar dat helemaal niet de bedoeling is.

Ik vind Lady Gaga top. Niet iedereen vindt dat, maar laat die mening achterwege als je zo flauw gaat doen. Ik wil niet dat dit topic verandert in een spamtopic, omdat een stel kinderen zonodig irritant moet gaan doen. Kunnen we dat begrijpen, heren (nu noem ik jullie nog zo, maar als jullie zo blijven doorgaan dan zal dat zeker weten veranderen)?

---

Terugkomend op het onderwerp: komende maandag komt het album ARTPOP eindelijk uit. :D Hoewel inmiddels de meeste liedjes al bekend zijn doordat Gaga ze heeft gezongen tijdens het iTunes Festival in september en de singles die de afgelopen tijd uitgebracht zijn ben ik enorm benieuwd naar de studioversies ervan. En natuurlijk enkele nog niet-gereleasde nummers, zoals Fashion! en G.U.Y (Girl Under You). :)

Link to comment
Delen op andere websites

Wat Grand Theft Auto TOM zegt. Iedereen is vrij om zijn of haar mening te verkondigen, of het nou positief of negatief is, maar doe het alsjeblieft op een volwassen manier en laat andere mensen in hun waarde... Dus hopelijk snapt iedereen dat nu, anders moet ik het in de warnlog uitleggen en dat kan maar vijf keer.

Link to comment
Delen op andere websites

[...] Terugkomend op het onderwerp: komende maandag komt het album ARTPOP eindelijk uit. :D Hoewel inmiddels de meeste liedjes al bekend zijn doordat Gaga ze heeft gezongen tijdens het iTunes Festival in september en de singles die de afgelopen tijd uitgebracht zijn ben ik enorm benieuwd naar de studioversies ervan. En natuurlijk enkele nog niet-gereleasde nummers, zoals Fashion! en G.U.Y (Girl Under You). :)

Ik heb er ook zeer zin in! Ik heb lang gewacht voor dit moment :D

Link to comment
Delen op andere websites

Lady Gaga's album ARTPOP is zojuist uitgebracht in een select aantal landen en op iTunes. Op Twitter staan al diverse foto's van fans die hun album ontvangen hebben en er zijn ook screenshots te vinden van de muziek-app op iOS waarbij het weergegeven wordt. Dit is Gaga's derde studioalbum na Born This Way dat in mei 2011 uitgebracht werd. Komende maandag verschijnt er ook nog een applicatie, waarmee het mogelijk zal zijn het album te streamen.

De volgende nummers zijn op het album te vinden:

  1. Aura**
  2. Venus*
  3. G.U.Y.
  4. Sexx Dreams**
  5. Jewels N' Drugs (feat. T.I. Too Short & Twista)**
  6. MANiCURE**
  7. Do What U Want (feat. R. Kelly)*
  8. Artpop**
  9. Swine**
  10. Donatella
  11. Fashion!
  12. May Jane Holland
  13. Dope* (eerste versie hiervan, 'I Wanna Be With You' was tijdens iTunes Festival te horen)
  14. Gypsy
  15. Applause* | **

Op iTunes kan ARTPOP hier worden gekocht voor €11,99. Op het moment van schrijven is het album nog niet te downloaden, maar dat zou weldra moeten beginnen. :) Op iTunes Radio (U.S.-only) kun je ARTPOP al sinds enkele dagen beluisteren. En enkele nummers (gemarkeerd met een sterretje [*]) waren eerder als single verkrijgbaar. Nummers waar twee sterretjes ** bij staan waren ook tijdens het iTunes Festival in september te horen.

Overigens krijgen mensen die ARTPOP via iTunes hebben besteld er een Digital Booklet (PDF) bij, met de lyrics van alle nummers.

Link to comment
Delen op andere websites

Algemene post ARTPOP

Het is sommigen vast ontgaan, maar ik heb in de tijd voordat Lady Gaga haar nieuwste album ARTPOP uitbracht een reeks aan filmpjes gepost in dit topic. Omdat er echter veel reacties tussendoor zijn gekomen en het hierdoor lastig is om de video's terug te vinden kun je hieronder een overzicht vinden met de links naar de desbetreffende post. Om het een beetje 'realistisch' te houden is hier de tracklist zelf.

  1. Aura - lyric video | artRave
  2. Venus - audio | artRave
  3. G.U.Y. - videoclip
  4. Sexx Dreams - artRave
  5. Jewels N' Drugs (feat. T.I. Too Short & Twista)
  6. MANiCURE - artRave
  7. Do What U Want (feat. R. Kelly) - audio | artRave
  8. Artpop - artRave
  9. Swine
  10. Donatella
  11. Fashion!
  12. Mary Jane Holland
  13. Dope - audio | live bij YouTube Music Awards | artRave
  14. Gypsy -
    [door Lady Gaga getweet] | artRave
  15. Applause - audio | lyric video | videoclip | artRave

Het is helaas nog niet erg veel, maar het is zeer waarschijnlijk dat VEVO, degene die de video's van bekende artiesten als Lady Gaga altijd online zetten, binnenkort met meer audioversies van bepaalde nummers zal komen. Dit was immers met het vorige album 'Born This Way' ook het geval. Houd deze post daarvoor in de gaten. :)

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM
Link to comment
Delen op andere websites

Is de hype rond Lady Gaga (of is het ''GaGa''?) niet een beetje over? :t We hebben nu immers Miley Cyrus die niets liever doet dan op TV komen..

Wie zegt dat er überhaupt ooit echt een hype is geweest? Ik ben 'gewoon' een enorme fan van haar, maar zie haar totaal niet als een hype, hoor. :) Als je Gaga (of GaGa, kan allebei) vergelijkt met Miley Cyrus dan begrijp je toch niet helemaal wat wel en geen goede muziek is. Ik zeg niet dat Lady Gaga de beste zangeres ter wereld is, maar ze kan toch echt veel beter zingen dan die niksnut van een Cyrus. :7

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...