Jump to content

GTA SA of GTA V?


Dutchy3010

San Andreas of V?  

43 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke GTA vond/vind jij leuker?

    • GTA San Andreas
      13
    • GTA V
      16
    • Allebei even leuk
      9
    • Ik heb GTA V nog niet gespeeld...
      5


Recommended Posts

Natuurlijk, GTA V is een geweldig spel, vooral hoe het eruit ziet en hoe groot de map is. Toch heb ik in de verste verte nog niet zoveel plezier daaraan beleefd als aan San Andreas. Dat kan natuurlijk omdat ik nu een stuk ouder ben; minder tijd om te spelen en andere dingen zijn stukken belangrijker, maar het kan ook gewoon een gevoelskwestie zijn. Ik heb namelijk het idee dat San Andreas de beste afweging was tussen enerzijds realiteit en anderzijds vrijheid. Bij GTA vind ik de graphics niet zo belangrijk, het gaat voornamelijk om gameplay. Voor mijn gevoel was de gameplay van San Andreas stukken beter dan van V... Beiden toffe games maar mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar San Andreas. :)

Wat vinden jullie? GTA SA of GTA V?

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vond ze allebei even leuk, San Andreas wegens de grootte van de map en natuurlijk de Multiplayer, maar GTA V voor de Graphics en de realistische wereld van Los Santos en Blaine County. Dus ik kan niet echt kiezen.

Link to comment
Delen op andere websites

Voor mij ook zeker weten GTA SA, dit was voor mij een spel met een heel verhaal er in, iets wat ik toch mis in GTA V

Sterker nog, bij GTA V dacht ik na de storyline echt van, is dit het nu, of gaat het nou eindelijk eens beginnen?! (bleek helaas dus al het einde te zijn)

Daarnaast heb ik nog steeds lol met GTA SA, misschien wel mede door de slechte graphics :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Het is een moeilijke afweging, ze hebben allebei hun positieve punten. Sowieso vormen ze mijn top 2 van beste GTA's.

V heeft uiteraard een grote streep voor op vlak van graphics, is niet meer dan normaal. De verhaallijn vond ik inderdaad wat tegenvallen, ik had verwacht dat het goed ging zijn, nu stond ik er nogal neutraal over. Slecht zou ik het niet noemen. SA had ook niet de beste verhaallijn van alle GTA's, maar wel een betere dan die van V.

De maps vind ik beiden tegen elkaar opgaan: genoeg vrijheid, logisch opgebouwd, veel plekken om te ontdekken.

Buiten de dingen die je zelf beleeft, vind ik dat er in GTA V net iets meer activiteiten en vooral afwisselende activiteiten zitten dan in GTA SA.

Als ik enkel naar de single player moet kijken, zou mijn voorkeur naar GTA SA gaan, omwille van de storyline. Met de multi player erbij gerekend, vind ik GTA V toch een beetje beter.

Link to comment
Delen op andere websites

GTA San andreas is voor mij toch wel de beste gta ooit

Dit was ook mijn eerste GTA die ik zelf had gekocht. gta sa heeft toch een veel leukere sfeer dan gta v vind ik.

Maar des al niet te min is gta v ook een zeer goede game, en staat dan bij mij ook op een 2de plek.

Link to comment
Delen op andere websites

Without a doubt; GTA San Andreas.

Ik heb een redelijk teleurgesteld gevoel bij GTA V maar dat komt ook zeer waarschijnlijk door de hoge verwachtingen en door de (voor mij) tegenvallende multiplayer. Ik had enorm veel verwacht van de multiplayer modus maar ik start veel liever San Andreas op met multiplayer dan GTA Online, die ik eigenlijk totaal niet leuk vind.

Link to comment
Delen op andere websites

GTA V viel mij wat tegen. Realisme is leuk, maar men moet ook niet overdrijven. In San Andreas was het leuk om (missies) in Rambo stijl te spelen, maar in GTA V is dat bijna onmogelijk omdat je al dood bent na twee schoten van een shotgun. GTA Online is ook niet echt wat ik er van verwacht had. Ze laten het er mooi uitzien met 16 devs van Rockstar die in een team werken, maar in werkelijkheid is dit helemaal niet zo. Als je een vreemde tegen komt in Online word je al helemaal paranoïde en verwacht je meteen het ergste. Dit verpest eigenlijk de hele sfeer.

Verder heb je in GTA San Andreas, middels de dedicated servers van MTA en SA-MP, volledige controle over de multiplayer. Als er dan iets mis gaat dan kan dit meestal op zeer korte termijn opgelost worden. Elke server heeft ook een administratie team dat verantwoordelijk is voor het verwijderen cheaters, hackers en andere ongewenste gasten. In GTA Online moet je maar hopen dat Rockstar je bericht leest. Dan heb je misschien na een maand wel een oplossing.

Link to comment
Delen op andere websites

Wow ... ik snap echt niet dat er mensen zijn die SA boven V verkiezen.

Tuurlijk was de wereld groter en was het qua extra gameplay wellicht wat leuker. Ik weet iig wel dat ik liever in het casino zit dan op de golfbaan sta, of liever 'n kraak zet ipv dat iki 'n pothe sta te darten. Maar goed .... vgoor mij valt en staat 'n game met z'n graphics en verhaallijn. Nu is het 'n beetje flauw om de graphics te gaan vergelijken, zeker gezien het feit dat er ruim 10 jaar tussen zit en de graphics van SA toendertijd gewoon mooi waren. Maar qua verhaallijn en de bijbehorende missies heb ik nog nooit zo'n onsamenhangend iets meegemaakt als in SA. Echt .... vanaf het moment dat CJ uit Los Santos verbannen werd ontgaat mij elke logica, terwijl in V alles perfect in elkaar past.

Nee .... voor mij is V echt de betere game, ondanks dat hij me enigszins tegenviel.

Link to comment
Delen op andere websites

Tuurlijk was de wereld groter en was het qua extra gameplay wellicht wat leuker.

De wereld groter? De wereld van SA groter dan de wereld van V? :7

Letterlijk genomen niet, maar gevoelsmatig wel degelijk. Uiteraard veroorzaakt door de aanwezigheid van 3 steden ipv slechts 1

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...