Jump to content

Heb jij de stemwijzer al gedaan?


ThunderDuck

Recommended Posts

Elke zoveel jaren komt er weer een verkiezing je kant op geflikkerd. Straks zijn het de gemeenteraadsverkiezingen, maar we moeten vooral de verkiezingen voor de Tweede Kamer niet vergeten. Om je alvast goed voor te bereiden is er nu al een stemwijzer uitgebracht, waarin je onpartijdig advies krijgt over welke partij jouw steun verdient. Ik ben heel geïnteresseerd wat de mensen van GTAForum gaan stemmen, dus klik nu hier. Vergeet ook niet te plaatsen wat jouw uitkomst is.

Link to comment
Delen op andere websites

Nou, schop dit topic maar naar Stamkroeg toe.. :7

Mochten we hier toch een serieus topic van willen maken, ik stem bij zowel de gemeenteraadsverkiezingen als de Tweede Kamer verkiezingen op D66. (De échte stemwijzer gaf D66 bij mij aan als een 2e plek, terwijl VVD bovenaan stond).

Link to comment
Delen op andere websites

Wat een grap. Ik ga het gauw verplaatsen naar de Stamkroeg, voordat iemand serieus hier zijn beslissing van laat afhangen.

Mensen die zo dom zijn dat ze dit serieus nemen stemmen toch al op de PVV.
Link to comment
Delen op andere websites

Mensen die zo dom zijn dat ze dit serieus nemen stemmen toch al op de PVV.

Mensen die de problemen rond immigranten ontkennen zijn in mijn ogen nog idioter dan extreemrechtsen.

Bewerkt: door MegaPilot
Link to comment
Delen op andere websites

Ik blijf bij Partij voor de Dieren, en als je soms denkt dat wij mensen hier alleen maar de dupe van gaan worden, heb je het mis. Vrijheid voor dieren levert indirect ook de oplossing voor ons fileprobleem.

Elk zebrapad zal van straat worden geplukt, want zebra's en padden horen in de vrije natuur te dartelen. En haaientanden zullen verdwijnen, scheelt meteen een hoop lekke banden.

Het enige is dat de koningin dan niet meer de deur uit kan. Want het moet nou maar eens afgelopen zijn met paarden beteugelen. We hebben zelf ook beentjes en moderne techniek als vervoer, paarden zijn niet meer nodig, verdienen nou wel vrijheid. Hebben ons heel wat eeuwen geholpen, maar mogen nu van hun pensioen genieten. Moet die koningin toch kunnen begrijpen.

Op 30 april neemt ze de trein maar. Gaan wij met z'n allen wel om het spoor staan. Traject Enschede - Zwolle. Genoeg ruimte. Kunnen de autowegen gewoon open blijven = weer minder files!

EDIT: Oh shit maar dan gaan Kerst en Sinterklaas ook niet meer door natuurlijk! Amerigo en de rendieren hebben nou wel genoeg geleden!

Aan de andere kant... Sinterklaas en Zwarte Piet kunnen gewoon de voordeur nemen. Hoeft Adriaan geen privélessen meer te geven over voltiges op 20 meter hoogte en een halve meter breedte.

Gelukkig maar dat iedereen elkaar vertrouwt anno 2012. Mass hysteria komt zelden voor. Dus staat er straks een oude vent voor je deur, wiens verlangen het is om je kind bij hem op schoot te hebben zitten, vervolgens vraagt of jouw zoon of dochter "even wil voelen aan de zak van Sinterklaas of er nog cadeautjes inzitten", dan met een gelukzalige glimlach zegt "Inderdaad, twee flink doorgebakken pepernoten" en uw spruit als bonus het aanbod ontvangt om "zijn staf eventjes vast te houden... ("Hou nog maar iets hoger beet, kan je voelen van welk spul het is gemaakt")"... dan zult u deze meneer dat gewoon laten doen. Scheelt u weer een trip naar de winkel, kan je nog dat magazine voor jezelf kopen.

Misschien heeft Zwarte Piet minder geluk. Het blijft een gevoelig onderwerp, maar als Henk of Ingrid door het raampje naar buiten tuurt om te kijken wie er zo laat nog durft aan te bellen, en het blijkt een neger te zijn met in zijn ene hand een grote zak waar makkelijk de stereo-installatie + verzameling porselein 3 keer in past, en in zijn andere hand een twijg waarmee hij later beweert "op zoek te zijn naar stoute kindertjes, hen eerst murw te slaan voor hun ondeugende gedrag, vervolgens in ladingen van 5 tegelijk in de zak propt, vervolgens op een boot meesmokkelt naar een afgesloten gebied in Spanje waarna u ze naar een jaar gegarandeerd terug krijgt met de belofte dat ze nóóit meer stout zullen doen"... dan leidt dat ook weer tot kamervragen.

Tja, vandaar dat ze die zak cadeaus gewoon voor je deur smijten en dan als een ware Usain Bolt (of andere hardloper die op Zwarte Piet lijkt) de wijk uitrennen. Misschien is dit dan niet helemaal de handigste methode, maar bekijk het zo: als PVV aan de macht komt, moet Sinterklaas het helemaal in z'n eentje oplossen.

En wat de Kerstman betreft, die is als geen ander aan het rustoord toe

>>> Door SpacyColours: Verplaatst, bengel<<<

Sorry :(

Bewerkt: door SpacyColours
Link to comment
Delen op andere websites

Mensen die zo dom zijn dat ze dit serieus nemen stemmen toch al op de PVV.

Mensen die de problemen rond immigranten ontkennen zijn in mijn ogen nog idioter dan extreemrechtsen.

En de PVV is daar de oplossing voor zeker :7
Link to comment
Delen op andere websites

De meeste socialistische partijen zoeken naar oplossingen omtrent zulke problemen. Dan mag je nog zo ingesteld zijn wat je wilt, maar "Laten we ze terugsturen" is me toch een beetje een onnozele visie.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...