Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

GTAGames.nl - De Nederlandse Grand Theft Auto Community!

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opslaan voor ps3

Ik heb van een vriend van me een ps3 geleend met GTA IV. Hij is al redelijk ver in het spel maar ik wil graag opnieuw beginnen of verder gaan zonder dat hij alles verliest wat hij gedaan heeft in het spel. Is hier een mogelijkheid voor want twee week GTA IV zonder missies te spelen is ook een beetje saai....

Featured Replies

dan moet je gwn een nieuw save game openen

START> GAME> NEW

  • Author

Dat heb ik ook gedaan maar dan begin je helemaal opnieuw. Is er een manier dat ik verder kan gaan waar hij gebleven is maar dat hij zijn save game niet kwijtraakt?

Dat heb ik ook gedaan maar dan begin je helemaal opnieuw. Is er een manier dat ik verder kan gaan waar hij gebleven is maar dat hij zijn save game niet kwijtraakt?

Ja dat kan, doormiddel van je vriend zijn Savegame over te saven naar een nieuwe Save File.

Dan kun jij daar vervolgens mee verder gaan op een andere game. Snap? ;)

Dat heb ik ook gedaan maar dan begin je helemaal opnieuw. Is er een manier dat ik verder kan gaan waar hij gebleven is maar dat hij zijn save game niet kwijtraakt?

als je op zijn save game wilt spelen

moet je gewoon naar START> GAME> LOAD GAME> en kies dan de savegame uit

als je dat hebt gedaan zal zijn save game opstarten

en als je die save game niet wil overwritteen dan doe je gwn auto save off

Ok. Je neemt zijn savegame. En gaat er mee spelen. Denk erom: doe autosave uit. Als je bijvoorbeeld een missie of iets anders hebt gedaan ga je naar jouw savehouse en stap je in bed doormidden van het Driehoekje. Dan zie je iets waar volgens mij 10 slots staan. Als het goed is, is 1 bezet met een savegame van je vriend. Nou: selecteer een vrij slot. Waar nog niks in staat. Save hem daar en je hebt hem. Je vriend kan gewoon verder met de andere en jij hebt hem er niet overheen opgeslagen. Denk er wel om dat je de goede savegame laad bij het opnieuw opstarten van het spel ;)

  • Author

Thanks voor de snelle reacties!

Thanks voor de snelle reacties!

graag gedaaan

en welkom op het forum :tu:

Dat heb ik ook gedaan maar dan begin je helemaal opnieuw. Is er een manier dat ik verder kan gaan waar hij gebleven is maar dat hij zijn save game niet kwijtraakt?

Je hebt 12 of 13 slots voor je savegames.

Gewoon je new game opslaan in een van de savegames

die nog niet bezet is.

Kun je ze ook verwijderen?

Voor zover als ik weet niet?

Kun je ze ook verwijderen?

Voor zover als ik weet niet?

Volgens mij is dat wel mogelijk hoor,

als dat niet kan maakt het toch niet zo heel veel uit, want je kan er toch gewoon overheen saven?

Kun je ze ook verwijderen?

Voor zover als ik weet niet?

Volgens mij is dat wel mogelijk hoor,

als dat niet kan maakt het toch niet zo heel veel uit, want je kan er toch gewoon overheen saven?

Ja idd :$

ik dacht gwn naar hulpdate voor opgeslagen enz gaan

en het daar verwijderen

ik dacht gwn naar hulpdate voor opgeslagen enz gaan

en het daar verwijderen

en waar is die hulpdate?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

Recently Browsing 0

  • No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.