Jump to content
 • Sign Up

Everybody loves Joey

Sign in to follow this  
 • entries
  5
 • comments
  47
 • views
  7,601

About this blog

Mijn persoonlijke blog. Ik schrijf over dingen die mij op dit moment bezighouden.

Entries in this blog

 

Dikke zelfverheerlijking

Tegenwoordig zie je op het internet veel mensen die trots zijn op hun overgewicht. De fotoshoots en nieuwsartikelen vliegen mij om de oren. ‘’You go girl!’’. Dit zie ik elke keer weer onder de reacties staan. Meen je dit nou serieus? Wil je dit echt aanmoedigen? Ik laat best een vijandige houding zien tegenover mensen met overgewicht in de opening van dit artikel. Ik haat jullie niet hoor, ookal vertelt het voorgaande een ander verhaal misschien. Er zijn natuurlijk veel mensen tegenwoordig di

Gta Ripper

Gta Ripper

 

Nicotineverslaving.

Ik hoor de niet-rokers al weer klagen: Ik ben iets aan het doen waar ik me heel erg voor moet inspannen, maar mijn conditie laat het niet toe om verder te gaan. Dan krijg ik weer eens te horen dat ik moet stoppen met roken. Hetzelfde gebeurt als ik een sigaret aan het roken ben, of net gerookt heb en ik sta naast een niet roker. Roken is slecht voor je. Roken is dodelijk. Je houd zoveel geld over als je stopt met roken, doe het nou gewoon. Deze mensen zijn niet alleen niet rokers, ze weten niet

Gta Ripper

Gta Ripper

 

De eeuwige discussie.

Overal op het internet is deze discussie te vinden, of het nou op een forum is als dit, op YouTube, of op Facebook. Wat is nou het echte verhaal? Wat verklaart ons bestaan? De wetenschap? Of toch de Bijbel? Deze eeuwige discussie wordt om de haverklap aangewakkerd, en beide partijen zijn nog koppiger dan een hoop oude stront die moeilijk uit te poepen valt. Heeft deze discussie nou eigenlijk wel zoveel zin? Ten eerste wil ik duidelijk maken dat ik zelf een atheïst ben, dus niet geloof in een go

Gta Ripper

Gta Ripper

 

Introductie.

Ik hoor iedereen al denken: ''Niet weer zo'n blog die binnen twee maanden inactief is.''. Dat begrijp ik ook wel, de geschiedenis blijft zich herhalen hier op het forum. Zo ben ik zelf ook schuldig van het verwaarlozen van een blog, The FL Studio Blog. Waarom dit met vele blogs gebeurt weet ik zelf ook niet, maar ik hoop niet wederom met een loze belofte te komen wat betreft het actief houden van een blog. Zo, dat ben ik even kwijt. Ik heet jullie bij deze dan alsnog welkom bij mijn nieuwe blog

Gta Ripper

Gta Ripper

Sign in to follow this  
×
×
 • Create New...