Jump to content

The Independent

  • entries
    4
  • comments
    19
  • views
    5,624

End of Chapter


Nissan

1,853 views

 Share

Het is jullie misschien al opgevallen dat het Forum vrij stervende is. Vrijwel geen posts meer dagelijks, de G&C zijn niet eens meer ondoden te noemen en nieuwsberichten trekken nog maar 5(!!!) reacties, allemaal van SL+ ook nog eens. Het is tijd om afscheid te nemen. Met het betreden van het HBO, de verplaatsing van G&C-gerelateerde gezelligheid naar WhatsApp, het kapotgaan van het tweekoppig leiderschap van The Underground en de dood van andere zaken die mij nog hier hielden, heb ik geen nood meer aan het Forum, het is mooi geweest. Ik weet niet hoelang deze blogpost gaat zijn, misschien knal ik er nog herinneringen tussen e.d., misschien zeg ik zometeen al doei, zoals ik zei, ik weet het niet.

Ik heb veel vrienden gemaakt op dit Forum, meer dan ik had durven denken. Veel van deze mensen zijn destijds gebanned, of hebben het Forum al lang achter zich gelaten. Alhoewel ik niet helemaal meer snapte wat ik hier nog deed, woog ik er maar niet te zwaar aan en hing nog wat rond met lui van The Underground en mensen als FrankyFourFingers (toffe peer, praat er eens tegen). Een bedankje gaat daarom uit naar de volgende mensen, om een divers aantal redenen. Ik wil Gta-Bram, Phoenyxar, Dr.Oppai, .Sharingan, jobator, BV-1993, TahR78, Zero-two, Dotz, BanaanDaan/BoerBanaan, mrkwark, Jimmiefitz, Tommy_Vercetti, Sir_Ballas, Ruben, Dexist, moechy, Dakendak, MidnightMayhem, Vice-infernusX en PrioXCoMBo bedanken voor de toffe tijd die ik met The Underground heb gehad. Het waren een erg toffe 7 jaar en ik dank jullie uit de bodem van mijn hart voor het luisterende oor en wereldje dat jullie waren voor mij. Gelukkig kan ik met veel van jullie contact houden via WhatsApp of dergelijke media, en is het geen permanent vaarwel.

Verder bedank ik Bling, Jet, Megapilot, .Senne, Bierbuikje, GTAGijsso, PatrickW, Lantyz, Joriz, FrankyFourFingers, ERRWINS, Crypteq, Spacycolours, Megadreams, KaiSkillzz, Hanneswasco, Nyltje, NicolaB, Thundercover, DJMaddox, Jesperkaj, Basssss, Amfetamintje, .Nightflower, Royboow, MostWantedKid, Sandra, NickOwnage, TekaLoca, jvj, ikt, Wesley, Torritor, vice, en nog wel wat anderen wiens naam me even ontgaat voor de gesprekken, de prettige samenwerking als Crew, het spelen van MTA, League of Legends, Command and Conquer, Age of Empires, StickArena en andere kutspelletjes op de speelavonden, het banteren in de chat en het uitpluizen van GTA IV destijds. Ik vergeet jullie niet.

Iets als dit leek me veel beter dan opeens nooit meer inloggen zoals Lantyz, en geeft die paar die er wat om geven ook de duidelijkheid dat ik niet onder een bus ben beland maar gewoon gestopt ben met forummen. Voor de lui die in contact willen blijven en het forum kut doet over emailadressen en 06-nummers, mail maar voor m'n Wapp of FB.

Hele grote doei, ik wens jullie allemaal het allerbeste.

Max

 Share

8 Comments


Recommended Comments

Doei :cya:

Een man van waarde die vertrekt op het forum, is altijd jammer. Echter heb ik wel begrip voor deze keuze en zat het er ook aan te komen.

Link to comment

Het is jammer dat je vertrekt, veel succes toegewenst met je studie en hopelijk kom je nog eens langs op het forum om te kijken hoe het gaat. knipoog.gif

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...