Jump to content

BBB - Bassieboy's Blog

  • entries
    19
  • comments
    91
  • views
    44,940

De Forumawards van 2016


Bassieboy35

1,173 views

PYfIAbz.png

Tja, hoe schrijf je een blog zonder opscheppend over te komen? Lastige vraag, dat kan alleen een lezer goed bepalen. Maar toch, ik vind dat ik mij er aan moet wagen. De hele Forumawards waren voor mij toch een beetje onverwacht. Ik achte de kans klein dat ik een Award ging winnen. Als ik moest kiezen was Wie is de Mol? dan nog de grootste kanshebber in een categorie waar ik in genomineerd was. Dat was uiteindelijk zo, maar om dan nog de Award voor Beste Blog te winnen was toch echt wel raar. Het tijdperk van OWN en MAF ligt achter ons, maar om dan met deze blog met de prijs er van door te gaan is echt apart. Voor mij is het meer een manier om even mijn ei kwijt te kunnen over mijn passies of iets waar ik mee zit. Dat blijft toch ook altijd iets, makkelijker over bepaalde onderwerpen op het internet praten dan in het echt. Toch creëert dat mooie momenten. Kijk bijvoorbeeld naar je eigen forumverleden. Iedereen heeft wel van die dingen die je hier hebt gezegd en denkt van 'Oh was ik toen werkelijk zo?'. Het levert toch grappige situaties op.

Afijn, ik dwaal alweer te veel af. Via deze wijze wil ik iedereen bedanken die op mij heeft gestemd bij de Awards. Nu het toch nog even kan: ook bedankt voor alle felicitaties van mijn verjaardag en promotie. Ik hoop dat 2017 als forum weer wat beter gaat worden dan vorig jaar. Ook kijk ik er naar uit om weer dingen op deze blog te schrijven, dus tot snel!

gallery_13783_45_12716.png

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...