Jump to content
 • Sign Up

BBB - Bassieboy's Blog

Sign in to follow this  
 • entries
  19
 • comments
  91
 • views
  4,295

De Forumawards van 2016

Bassieboy35

599 views

PYfIAbz.png

Tja, hoe schrijf je een blog zonder opscheppend over te komen? Lastige vraag, dat kan alleen een lezer goed bepalen. Maar toch, ik vind dat ik mij er aan moet wagen. De hele Forumawards waren voor mij toch een beetje onverwacht. Ik achte de kans klein dat ik een Award ging winnen. Als ik moest kiezen was Wie is de Mol? dan nog de grootste kanshebber in een categorie waar ik in genomineerd was. Dat was uiteindelijk zo, maar om dan nog de Award voor Beste Blog te winnen was toch echt wel raar. Het tijdperk van OWN en MAF ligt achter ons, maar om dan met deze blog met de prijs er van door te gaan is echt apart. Voor mij is het meer een manier om even mijn ei kwijt te kunnen over mijn passies of iets waar ik mee zit. Dat blijft toch ook altijd iets, makkelijker over bepaalde onderwerpen op het internet praten dan in het echt. Toch creëert dat mooie momenten. Kijk bijvoorbeeld naar je eigen forumverleden. Iedereen heeft wel van die dingen die je hier hebt gezegd en denkt van 'Oh was ik toen werkelijk zo?'. Het levert toch grappige situaties op.

Afijn, ik dwaal alweer te veel af. Via deze wijze wil ik iedereen bedanken die op mij heeft gestemd bij de Awards. Nu het toch nog even kan: ook bedankt voor alle felicitaties van mijn verjaardag en promotie. Ik hoop dat 2017 als forum weer wat beter gaat worden dan vorig jaar. Ook kijk ik er naar uit om weer dingen op deze blog te schrijven, dus tot snel!

gallery_13783_45_12716.png2 Comments


Recommended Comments

Keurig Bas! Blijf zo doorgaan. Je hebt wel mooi de TCL blog naar de 2e plaats geschoven. :o

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...