Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586340

Editie 8 - Weekly Column


Dutchy3010

697 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159400646.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II

Welkom bij de nieuwste editie van de Weekly Column.



Ik zal jullie vanaf het begin al melden dat ik deze Weekly Column maar kort houd, aangezien mijn vader vandaag zijn verjaardag viert (zijn echte verjaardag was op 11 september :cab:) en ik daarom niet zo heel veel tijd heb.

De laatste tijd heb ik een aantal GTA Vice City Stories previews gehouden, sommige heb ik ook samen met SummerBase gedaan. Aangezien momenteel alle Vice City Stories nieuws al vermeld is in 'The latest news from Vice City Stories' topic, dat onderhouden wordt door SummerBase en mij (Pietje II), lijkt mij het vrij overbodig om hier een extra nieuwsverslag te plaatsen. Maar... Ik wil graag nog wél een toevoeging geven op de nieuwe screenshots die opgedoken zijn. Want laten we eerlijk zijn; toen SummerBase en ik vernamen dat er nieuwe screenshots op de planken kwamen waren we allebei tegelijk met volle enthousiasme aan een nieuwsberichtje begonnen voor ons 'Latest news from Vice City Stories' topic. Even later, toen we ook ongeveer allebei klaar waren, MSN'den wij elkaar om te zeggen dat we een nieuwsbericht hadden gemaakt... En toen bleek dus dat we beiden naar elkaar toe werkten. Uiteindelijk hebben we besloten dat SummerBase zijn artikel zouden plaatsen, want hij keek me zó lief aan... Dan kan je toch niet weigeren. :D

Afijn, ik laat hier dus mijn artikel zien, delen zijn er uiteraard wel van weggeknipt omdat de Weekly Column niet 'The latest news from Vice City Stories' topic is.

Wéér nieuwe exclusieve screenshots opgedoken!

Ja ja, nadat gisteren weer nieuwe screenshots waren opgedoken hebben we de smaak te pakken. Nieuwe interessante screenshots zijn weer vrijgekomen, de mensen van 4Players.de, CVG en Gamespy zijn zo vriendelijk geweest om alle screenshots voor ons in hun database te plaatsen. Ik zou zeggen neem een lekkere glas cola en ga er eens lekker voor zitten op deze prachtige dag. Bij elke screenshot is iets interessants te vertellen, daarom licht ik dan ook bij elke screenshot iets toe.

blog-33831-1159400668.png

Op deze screenshot is Victor Vance in een net pak te zien, compleet met stropdas. Achter hem zien we een Cheetah, al was deze op meerdere screenshots te zien. We hebben al op veel media Victor in veel verschillende kledij gezien, dus dat betekent dat Victor in Vice City Stories waarschijnlijk een uitgebreide garderobe zal hebben.

blog-33831-1159400676.png

Waarschijnlijk is dit een screenshot uit de missie 'Say Cheese', waar Vic met een Jetski moet stunten om opnames te maken voor een chocolade commercial. Zoals je ziet zit er in de helikopter een mooie open ruimte, waar je makkelijk vanuit kan schieten, maar ook om te filmen uiteraard.

blog-33831-1159400686.png

Hier zien we Victor met een geweer (waarschijnlijk een M4) op de boulevard van Ocean Beach rennen. Zo zien we dat er weer mensen rond zullen lopen in badkleding, in alle vormen en maten.

blog-33831-1159400696.png

En hier zien we een cameraman langs de weg staan filmen. Ik heb hierbij ook het idee dat deze screenshot uit de missie 'Say Cheese' genomen is, maar dan op het gedeelte dat Victor op het land het parcours af moet maken.

blog-33831-1159400705.png

En wat zien we hier? Ik heb een sterk vermoeden dat dit een screenshot uit de missie 'Jump Ship' is. In deze missie kidnappen de gebroeders Vance Brian Forbes, nadat ze ontdekt hebben dat hij stiekem een undercover agent is. Waarschijnlijk is de man in het witte pak met een zak over zijn hoofd Brian, en zien we overigens Victor wederom met een flitsende eighties-pak aan.

blog-33831-1159400719.png

Weer van hetzelfde laken en pak, alleen zien we hier Brian Forbes zónder zak over zijn hoofd. Lance houdt hem hier onder schot en waarschijnlijk is dit het gedeelte waar de gebroeders Vance informatie van Brian los proberen te krijgen. Een revolutie, we zien eindelijk Brian Forbes in levende lijve.

blog-33831-1159400816.png

Ook hier zien we Victor en Lance in flitsende kleding lopen, wat dus betekent dat Lance niet altijd met zijn grote jampotten rond blijft lopen. Ook zien we hier hoe prachtig de neonlichten oplichten.

blog-33831-1159400824.png

Ook hier zien we Umberto en Victor samen, en op de achtergrond zien we een poster hangen waar met grote letters 'Los Santos' op staat.

blog-33831-1159400832.png

Hier zien we weer hoe 'stoer' Victor met een shotgun over straat heen loopt, en de mensen bij hem lijken mij nogal veel op Fransen, de rivalen van Colonel Cortez. Wie weer krijgt de rivaliteit tussen Cortez en de Fransen in Vice City Stories wel nog een staartje.

Hopelijk hebben jullie van de nieuwe screenshots genoten, ik in ieder geval wel. Het is niet niks om door nieuwe screenshots weer achter een boel nieuwe informatie te komen.

Verder wil ik het nog hebben over de Oceans Happy Hour. Deze is gestart vanwege het feit dat de Corporation Verkiezingen zijn begonnen. Mijn persoonlijke visie hierop is dat het een vrij groot succes is, en hopelijk blijkt dat ook in de verkiezingen. Dus ons motto is:

Stem niet op The Oceans!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...