Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579952

Editie 8 - Sport


Dutchy3010

567 bezichtigingen

blog-33831-1159402120.jpg

Deze rubriek is geschreven door Zim



Anderlecht strand op gelijkspel tegen Lille:

Woensdag stond de subtopper Anderlecht-Lille op het progamma, iets wat Anderlecht wel kon winnen. Helaas bleef het bij KON winnen, het werd namelijk 1-1. Anderlecht begon zeer goed aan de partij, en was in de eerste helft toch wel de betere. Na enkele kansen kon Nicolas Pareja de bal in het doel koppen, en zo de eerste goal vastleggen. Helaas begon de 2de helft veel slechter, want Lille kwam goed uit de kleedkamers. En 10 minuten voor het einde was het Favuergue die de doodsteek voor Anderlecht betekende, hij scoorde na een mooie pas van Odemwingie.

Huiszoeking Jan Ullrich:

Het gaat van kwaad naar erger met Jan Ullrich. In de zaak Fuentes werden verschillende huizen onderzochten, Jan Ullrich, Rudy Pevenage en Wolfgang Strohband onder andere. Ook werd heel de hoofdzetel in Bonn onderzocht.

Resultaten zijn nog niet bekend. Het was een schokkende bericht, toen dat bekend werd dat Ullrich doping nam. En nu begint het onderzoek eindelijk op gang te komen.

Ploegmaats Armstrong namen doping:

De 39-jarige Frankie Andreu en een andere anonieme renner, vertelden aan de krant: New York Times dat ze doping pakten. Gelukkig heeft Armstrong niets met deze zaak te maken, hij vind het zelfs triest dat ze dit zeiden. Als voorbereiding op de tour van '99 namen ze epo. Dit zijn enkele van zijn woorden: "Ik deed mijn best om nooit mijn toevlucht te zoeken tot doping", betreurde de ex-renner, die evenwel toegaf "één of twee slechte keuzes te hebben gemaakt".

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...