Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580005

Editie 8 - Forum


Dutchy3010

675 bezichtigingen

blog-33831-1159402189.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

Deze week helaas geen promoties of andere zaken die het forum in bezigheid houden, maar er zijn nog wel een aantal leuke dingen gebeurd die je misschien als gast of gebruiker niet wil missen. Ben je er al van op de hoogte? Nou dan is het ook raadzaam om deze Forum- rubriek te lezen. Er zijn nog een tweetal projecten aan de gang en iedereen is natuurlijk helemaal in de weer van "het", daar kunnen we geen duidelijkheid over stellen, maar wel iets waar ik mij als redacteur behoorlijk aan stoor, maar goed dat zul je allemaal lezen in de Oceans Weekly News - Forum Rubriek. Veel plezier en lees ze!

---

"Het" en nog eens "het".

Ben jij het ook compleet zat en wil je weten wat "het" is? Dan heb ik een trieste mededeling voor jou: Want ik weet sowieso niet wat "het" is en daar komt bij dat ik iets wil gaan vertellen over "het", maar dat gaat moeilijk want ik weet niet wat "het" überhaupt zou kunnen wezen. Nou daar ga ik dan toch echt wat vertellen over iets waar ik zelf de oplossing niet van weet. Zou jij weten wat "het" is? Nou nee; Niemand hier op het forum weet wat "het" is, zelfs de Superleden en Megaleden niet. Alleen de Crewleden 'kunnen' er iets van af weten, maar ga ze dan niet lastig vallen; "Het" zijn ook maar mensen en behandel mensen met respect.

Nou gaan we even kijken naar de lading spam in het topic genaamd: 'Het Komt'. De Global Moderators weten zoals ik het mijzelf vermoed ook wel een klein beetje wat "Het" is en als jullie (daarmee heb ik het over het algemene/ Niet op één persoon) daar blijven spammen, des te leuker voor hun. Denk eens bij jezelf na of je daar wel met inhoud post of dat je spamt. Lees van te voren eens goed je eigen post voor dat je iets post daar. En mensen die denken wat "het" is, dat is absoluut niet waar! Niemand van de Superlid noch Megaleden zou echt niet weten wat "het" zou kunnen wezen. Dus laat het duidelijk wezen: "Het" gaat komen, maar heb eens geduld, want "Het" loopt zeker weten niet weg, want "Het" is nou eenmaal "Het"!

- - -

Corporation Verkiezing

De Gangs en Corporations zijn flink in spanning, want het is weer zo ver de stemrondes zijn vorige week zondag avond al geopend en nu zo'n kleine week later zijn er al meer dan 200 stemmen. Dat is direct een nieuw record voor het forum record boek, want deze Verkiezing heeft echt de meeste stemmen ooit gehad in de geschiedenis van GTAForum. Het beloofd een spannende verkiezing te wezen; het gaat namelijk erom: Stem niet op je favoriete corporation, maar stem wel op je favoriete gang. En andersom natuurlijk; Stem niet op minst favoriete gang, maar wel op je minst favoriete corporation. Verder kan ik als Redacteur niks zeggen over de uitslag het wordt gewoon nog even afwachten. Veel succes; The Royal Guardian, Homies Club, FBI gang, The Yakuza, Mario's Adventure Gang, The Oceans, The Warriors Hangout en The Gunslingers! :tu:

- - -

Forum Skins?

De skin van dit forum was een paar dagen geleden niet te veranderen door jouzelf. Je hield je huidige skin en die kon je niet aanpassen via het paneel links onder, want er was waarschijnlijks iets mis gegaan. Tevens waren er een aantal nieuwe dingen te vinden in het instellingen menu en er doken rare dingen op in mensen hun profiel. Dit alles was een fout van het systeem en het is nu door onze charmante collega Admin B. aangepast en nu moet alles zoals het nu gaat weer op vollen toeren draaien, maar of het ook iets met ''het'' te maken heeft zou ik niet weten. Tevens is uit onderzoek gebleken dat leden de PopOrange skin toch het mooist is.

- - -

Oceans Happy Hour!

Misschien weten sommige het al, maar al de gehele week vanaf vorige week Zaterdag is de Oceans Crib open voor iedereen. Je kan er diverse dingen doen en het is gewoon hartstikke gezellig; Leuke mensen en leuke dingen. Er is bijvoorbeeld al op het paard GTA-Sheep gestemd en mocht jij eens raden welk paard het winnende paard was; GTA-Sheep. Daarnaast zijn er nog een aantal andere leuke activiteiten en er is een leuk punten systeem. Bezoek nu de Oceans Crib voordat het te laat is en het weer in zijn oude staat terug keert. Have a nice Oceans Happy Hour!

- - -

Contests?

Contest nog eens aan toe, we zijn al geruim een week verder en nog steeds is er niet veel gebeurd ik wil iedereen nogmaals oproepen mee te doen aan het Pimp my Ride v2 feest en ook natuurlijk moeten we de aandacht niet vergeten te stellen op het Mystery Toernooi. De scholen zijn dan wel begonnen, maar dat hoeft niet te betekenen dat het niet moet verploeteren en dat er niet meer iets aan gedaan wordt. Dus ik wil het nog een keer zeggen; Doe mee aan de Contests!

- - - - -

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...