Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586341

Editie 9 - Peil Mee!


Dutchy3010

550 bezichtigingen

blog-33831-1159403267.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo

Een week die weer in het teken staat van de verkiezingen hier op het Forum. Wie zal er corporation worden, of blijven? We zullen het rond maandag weten. Dan nu over naar de polls van deze week.

In het Sport Forum is de zevende Player Battle gestart. De deelnemers zijn dit maal Didier Drogbo die de strijdt aangaat met Samuel Eto'o. Een best opvallende stemming tot nu toe, vind ik. Het is namelijk Samuel Eto'o die aan de leiding staat op het moment van schrijven. Hij staat zelf met tien hele punten voor op Drogba. En nog wel het meest verrassend is dat nog niemand op Drogba heeft gestemd. Reken dan zelf de score tot nu toe van Drogba maar even uit. Niet veel fans van Drogba hier, of moeten die nog stemmen?

Verder is truegameking nog benieuwd naar jouw mening over Ali G. Mocht je hem niet kennen, dan zou ik je aanraden om even te gaan Googlen. Want ten eerste weten al drie mensen niet wie Ali G is (waaronder ik natuurlijk). Maar gelukkig zijn er ook drie mensen die hem gewoon wel grappig vinden. Twee mensen houden niet echt van hem, ze vinden het niet hun humor, en twee mensen vinden hem zelf onbeschoft (ik krijg door dat antwoord niet veel goeie gedachten over hem). En dan hebben we nog één iemand, die voor de optie 'leuk' heeft gekozen. Nou, dan weten we nu allemaal weer wat het Forum van Ali G vindt, en kunnen we weer rustig slapen.

Dit was de negende Peil Mee, see you next week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...