Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579797

Editie 11 - Peil Mee!


Dutchy3010

477 bezichtigingen

blog-33831-1160174449.jpg

Deze rubriek is gemaakt door Froodooo.

Na het jubileum van vorige week gaan we met de OWN natuurlijk gewoon door, dit keer met twee polls uit het Zin en Onzin Forum. Snel beginnen maar!

De eerste poll van deze week is weer een club-battle van het Sport Forum. Deze keer zijn de twee uitgekozen clubs Deportivo Newcastle, die dus strijden om wie van die twee de beste is. De meeste mensen die een bericht hebben getypt is Deportivo aan de winnende kant, en ook in de peiling is dat zo. Deportivo leidt in deze club-battle tegen Newcastle met negen stemmen tegen drie.

Voor de andere poll gaan we naar de muziek van het GTA Forum. Dit keer word door King Room gevraagd wat we van Eminem vinden. De opties die gekozen kunnen worden, staan er in het Engels, dus ik heb ze maar even vertaald met mijn Engelse kunsten. De minste mensen hebben voor de optie Booring gekozen, dat zijn er in totaal twee. Die vinden Eminem dus maar helemaal niks. Wat een vertaling hè? Nouja, we gaan maar weer door naar de optie Tha Best, want die is daarna gekozen door zeven mensen. Op het Forum dus zeven van de zoveel duizend mensen die Eminem gewoon echt de beste vinden. Daarna is er nog de optie Normally, die het meest gekozen is. Elf mensen vinden Eminem een leuke groep, maar zijn er dus geen fan of zo van, gewoon normaal dus.

Dit was de Peil Mee voor deze week. Volgende week ongetwijfeld meer, dus tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...