Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 12 - Forum


Dutchy3010

528 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1161026390.jpg

Veel mensen hebben al weer een week vakantie en wat doe je in de vakantie de hele week op het Gtaforum zitten. Of je gaat iets anders doen, maar wat zeker is: Is dat er de afgelopen week weer 2 nieuwe superleden zijn en dat er weer de nodige vermaak is. Daar ga ik het in ieder geval over hebben, maar voor nu wens ik jullie allen veel plezier bij het lezen van deze Forum - Rubriek.

---

TheGuardian wordt Superlid

Hij begon rond vorig jaar November en is daarna een tijd weg gegaan in het begin van dit jaar kwam hij weer terug ik sprak hem aan omdat ik hem ergens van herkende en hij is daarna bij de Oceans gegaan. Na een tijd van komen en gaan is hij zijn eigen gang opgericht die in een paar weken uit is gegroeit naar een groot succes de Royal Guardian is nu een corporation. Of dat allemaal al niet genoeg was: Werd hij de afgelopen week ook nog een Superlid. Ik vroeg hem wat hij er van vondt en dit zei hij: 'Ik kon het eigenlijk niet geloven. Alle sl+ zat al hele dag raadselachtig te doen, tot tegen 22:30, en toen zeiden ze refresh. En toen zag ik een vetgedrukte naam, en daarna volgde er direct een pb van Patrick. Ik was superblij _O_. Aldus TheGuardian. Wij van The Oceans Weekly News wensen TheGuardian veel succes bij zijn taak als Superlid.

- - -

Jon-asses wordt Superlid.

Hij komt het haast niet geloven maar hij is dan toch nu echt Superlid geworden. Hij deedt al weken ze best in het Graphics forum en af en toe holp hij eens iemand in het GTA San Andreas gedeelte, maar dat weer hield hem er niet van om op te vallen bij de Superleden en hij is dan ook met succes verkozen tot een nieuw superlid. Ik vroeg hem ook wat hij er van vindt en hij zei het volgende; 'Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar toen zag ik me in het vet. Vol ongeloof was ik blij, het was totaal onverwacht. Nu stimuleert het SL-zijn mij om goed verder te posten! :). Aldus Jon-asses! Wij van The Oceans Weekly News wensen ook Jon-asses veel succes bij zijn taak als Superlid.

- - -

Muziek & Films Awards 2006

Onze eigen Dutchy3010 en NandroDavids vonden het wel genoeg met die saaie topics in het Muziek en Film forum en bedachten daarom een topic waarin zij het forum weer wat leven mee in blazen. En zoals het er uit ziet is dat aardig gelukt, want er hebben al een aantal mensen een lijstje ingevult. Ja want het is de bedoeling om een lijstje in te vullen van je favoriete artiest of acteur en daaruit komt een eind resultaat. Heb jij nog niet je leukste lijstje ingevuld doe het dan nu, want voor dat je het weet is het te laat. Je kan het topic hier vinden.

- - -

GTA III Hidden Package Walkthrough!

Er is weer een nieuw topic erbij gekomen in het GTA III gedeelte en deze is gemaakt door het Superlid: Bling. In de afgelopen zomervakantie heeft hij een topic aangemaakt waar je alle Hidden Packages van GTA III kunt vinden en kunt bekijken via afbeeldingen. Het ziet er allemaal heel verzorgt uit dus dat er aandacht aan besteed is kun je wel zien. Alhoewel niet heel veel mensen meer GTA III spelen zullen niet heel veel mensen er belang bij hebben, maar ik en velen andere zullen er wel wat aan hebben het is toch een toevoeging aan het forum. Proficiat Bling!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...