Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120665

Een nieuwe schrijver!


TheGuardian

359 bezichtigingen

blog39481170249152rs1.png

Een nieuwe schrijver

Geschreven door: TheGuardian



Na een vermoeiende dag sloot TheGuardian blij alles af. SamShine en PatriciaW verlieten het gebouw en TheGuardian probeerde alles wat in orde te zetten voor de volgende dag. Morgen zou er een sollicitatieronde zijn voor schrijvers. Hij zette alvast alles klaar voor een stevig bakkie goede-morgen-koffie en verliet dan het kantoor.

De volgende ochtend waren de redactieleden alweer vroeg op kantoor. SamShine was voor de eerste keer op tijd, en PatriciaW zag er nog nooit zo stralend uit. TheGuardian dronk ondertussen van zijn goede-morgen-koffie. Tijdens dat TheGuardian daarvan drinkt mag niemand hem storen. De koffie is een speciaal en heilig moment tussen TheGuardian en het aroma van die koffie.

Na de koffie om klokslag 9u gingen de deuren open. Heel veel forum leden stonden al voor de deur aan te schuiven om redacteur te worden van GTAForum Verhalen. Youp, Mirrrr, Dutchy3010, Lantyz, GTA-Sheep, gtaboy07, rullez, Thundercover en nog een volledige lange rij daarachter.

De sollicitaties gingen vermoeiend. Als eerste kwam Youp. Iedereen kreeg dezelfde vraag te horen. "Waarom wil jij redacteur worden van GTAForum verhalen?"

Youp: "Het lijkt me erg spannend om met PatriciaW.. ik bedoel om met haar euhm nouja.. laat ons zeggen een uitdaging aan te gaan voor de blog! :$"

Mirrrr: "Het lijkt me erg leuk om te doen. Maar ik wil wel een goed loon hebben, niet al te vroeg starten, ik wil iets hebben om mijn nagels te vijlen, en natuurlijk nagellak, make up en niet te vergeten oog shmink. En nu ik het daar toch over heb, hier een lijstje met wat ik nog verlang!"

Dutchy3010: "Het lijkt me erg leuk om verhalen te schrijven voor andere. Enkel zou ik dan wel graag van dit lelijke gebouw alles in het roze maken en met Mirrrr toch op zijn minst hoofdredacteur zijn"

En zo ging het nog uren door met leden en hun verlangens..

Uiteindelijk kwamen we op Thundercover. De winnaar van de verhalen contest dit jaar. Hij stelde ons erg onder de indruk met zijn verhalen en al snel bleek dat hij wel erg veel talent voor deze blog heeft.

"Aangenomen!" Riep TheGuardian. Jij bent vanaf nu de nieuwe redacteur van GTAForum verhalen!

Proficiat!

Thundercover kreeg zijn eigen bureau over SamShine in het kantoor van GTAForum Verhalen, een splinternieuwe pen en papier en ging direct aan de slag met een nieuw verhaal..

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...