Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579952

Editie 13 - Forum


Dutchy3010

627 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1161468530.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

SummerBase hier met het Oceans Weekly News - Het is deze week een druk gebaar in de GTAForum geschiedenis vooral door het feit dat er een hoop verschuivingen zijn geweest. De Media Forums van de GTA series zijn verplaatst naar de General Forums van de diverse gedeeltes. Ook zijn er twee nieuwe crew-leden bij en er zijn diverse verschuivingen en toevoegingen voor Crew Leden plaats gevonden. Daarnaast is het Vice City Stories forum nu echt uit de grond gekomen en kan er nog beter gediscusseerd worden over diverse feiten/geruchten van het spel. Ik wens jullie allen veel plezier bij het lezen van deze Forum Rubriek.

---

VforV wordt Moderator

Hij kon het zelf niet geloven, maar VforV is toch echt een Moderator geworden. Hij is echt de grote kenner van GTA Liberty City Stories en hij gaat ook samen met Dizzee dit forum beheren. De aanleiding dat hij hier een moderator van is geworden is waarschijnlijk het feit dat hij enorm veel heeft gedaan voor WiKiGTA en met name de Liberty City Stories artikelen. Het is dan wel niet zo druk in het LCS forum qua hulp als bijvoorbeeld San Andreas, maar dat VforV zijn taak hier super gaat volbrengen daar heb ik geen twijfel aan. Zoals gewoonlijks vroegen we hem wat hij er van vond dat hij een Moderator was geworden: 'Ik voelde weer hetzelfde gevoel van blijheid in mijn buik opkomen, zoals ik dat had toen ik Superlid, WikiGTA medewerker en Megalid werd. Moderator van mijn favoriete GTA. :Y' Ik wens jou namens de hele Oceans Weekly News crew veel succes bij je taak als Moderator!

- - -

Dutchy3010 wordt Moderator

Wie kent haar niet? Dutchy de meid van het forum heeft het hem toch geflikt. Ze mag zich vanaf 20 Oktober Moderator noemen van het San Andreas gedeelte van dit forum. En ze is er harstikke blij mee liet ze me in een reactie weten op de vraag: 'Wat vindt je er van dat je Moderator bent geworden?' dit antwoordde ze: 'Ik was nogal verbaasd, want zoals nogal duidelijk uit het topic bleek ben ik nog maar een maand (toch wel een maand hoor, iets meer zelfs) megalid. En dan nog van mijn favoriete fora is natuurlijk helemaal geweldig :Y . Wat ik precies dacht zou wel iets geweest zijn van: Uuuh, Wow!' Ik als Co-leader wens jou namens heel het Oceans Weekly News heel veel succes bij het beheren van het San Andreas forum!

- - -

NandroDavids wordt Moderator van VC

Iedereen kent NandroDavids als de man die alles voor de sport sectie doen kan. Maar het is niet alleen een grote sport-fan het is ook nog eens een Grand Theft Auto liefhebber en om van de gelegenheid gebruik te maken heeft Lantyz zijn toch al drukke taken neer gelegt voor wat het is omtrent het Vice City gedeelte en vanaf vandaag de dag zal NandroDavids zijn taak uiteraard goed doen. Ik vroeg hem wat hij ervan vond dat hij naast het Sportforum ook de Vice City gedeeltes onder zijn hoede kreeg en dit is wat hij zei: 'Ik was al Moderator van het Sport Forum wat ik al geweldig vond, aangezien ik een groot sportliefhebber ben. Maar we zitten hier natuurlijk op een GTA-Forum, dus wat is er nog leuker dan het Sport Forum te mogen modereren...? Juist: Eén van de GTA-Fora onder mijn hoede hebben...ik ben er dus zeker blij mee dat ik nu de Vice City Fora mag modereren...:Y' Ook nu wens ik namens het Oceans Weekly News NandroDavids heel veel succes om het Vice City gedeelte ongesloopt te laten.

- - -

Matiscus gaat van LCS naar VCS

Hij had er genoeg van. Het LCS forum is door VforV over genomen en nu zal deze top-moderator de tauwen in handen nemen van het Vice City Stories forum. Deze gozer heeft nu al 10 forums op zijn naam staan helaas één minder vanwege het feit dat de Media Sectie is verplaatst naar General, maar hij laat het er niet bij zitten hoor. Matiscus heeft zich weldaverend al bewezen als een goede moderator en we zullen ook niet hoeven te vrezen aan zijn taken. Ook ik vroeg hem wat hij er van vondt: 'Ik heb er voor gekozen in het VCS fora te moderen. En met LCS te stoppen. Die keuze lag in mijn handen ik ga hier ook zeker mijn best doen.' Ook ik wens weer namens Oceans Weekly News jou heel veel succes met je verschuivende taken.

- - -

Gunslinger neemt het Beeld en Geluid er bij

Onze eigen Gunslinger heeft sinds kort er weer een forum bij namelijk het Beeld en Geluid forum wat we voorheen kende als Films & Muziek forum. Nu heeft Gunslinger al ruim 4 Forums op zijn naam staan en dit maal vroegen we ook weer wat hij er van vindt. 'Erg leuk natuurlijk, het komt eigenlijk heel onverwacht, net als mijn promotie tot moderator van Computer Talk. Ik heb een tijdje terug in het moderator forum aangegeven eventueel wel Muziek & Film / Beeld & Geluid te willen modereren, en de admins hebben me de kans gegeven.' Namens het Oceans Weekly News heel veel succes bij het beheren en vernieuwen van het Beeld en Geluid forum.

- - -

Dizzee verhuisd naar een ander front

Alhoewel Dizzee al eens vertrokken is uit de crew is hij nu al een aantal maanden weer lekker bezig en heeft besloten om de San Andreas forums er bij neer te laten liggen en verder te gaan met iets nieuws. Met deze instelling heeft Dizzee ervoor gekozen om de Vice City Stories gedeeltes te nemen en het Beeld en Geluids forum eraan vast te knopen. Natuurlijk vroegen we Dizzee wat hij van deze veranderingen vindt. 'Ik moest SA opgeven als ik het VCS forum wou modereren. Dat vonden de admins een beetje veel moest ik SA houden en dat er nog eens bijnemen. Ik zou dan over 4 forums modereren en heb dan besloten dat er wel een 5de bijkon en daarom heb ik PatrickW gevraagd of ik beeld en geluid er bij kon nemen.' Ook namens de Oceans Weekly News Crew veel succes bij het modereren van je nieuwe secties.

- - -

GTA - Media is niet meer.

Het is voorbij het GTA Media Forum concept bestaat niet meer. Het overzichtelijke concept waarmee mensen hun afbeeldingen en dergelijke konden posten zodat ze wisten wat her en der moest komen te staan is verleden tijd. Maar in ruil voor dat is alles verhuisd naar de GTA San Andreas General Forums zodat er een grote rij aan gepinde topics komt te staan en alles op een geordende plek komt te staan. Niet iedereen is er even blij mee zo ook ik, maar ik kan de reden wel enigzins begrijpen want een duizend tal op 1000 en meer topics is natuurlijk ook niet echt handig. Dus vandaar als het niet aanslaat dan kunnen ze uiteraard alles terug zetten.

- - -

Muziek en Films » Beeld en Geluid

Het zal menig persoon opgevallen zijn, maar het is dan toch echt gebeurt het Muziek en Films forum was al enige tijd zonder Moderator en het werd weer eens tijd voor een was beurt en GTA-Sheep had al een vies hemd aan getrokken en samen met zijn twee vrienden Gunslinger en Dizzee gingen ze het forum eens lekker schoon poetsen en wat rolde er uit de wasserette een weer opgefriste naam en 2 gloednieuwe gezichten in het begrip Muziek en Beeld oftewel Films en Geluid in logische volgorde Beeld en Geluid dus. De naam is vooral verandert om het forum iets breder te maken. Nogmaals de twee heren: Veel succes met de taak en we zullen zien wat jullie er van bakken!

- - -

- - - - -

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...