Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85517

Kleurstellingen Williams en Force India


Thundercover

367 bezichtigingen

blogentry-13783-1194549727.png

De laatste tijd testen de teams rustig op de circuits van Barcelona, Jerez, Silverstone en Bahrein. Coureurs zoals Alonso, Hamilton en Raikkonen blikken met de media vooruit en de FIA houdt zich bezig welke regels ze nu weer kunnen invoeren. Is er dan helemaal niets gebeurd de laatste tijd? Jazeker, namelijk op het gebied van teampresentaties. :Y

Begin februari annuleerde Super Aguri de teampresentatie van 19 februari. Ook de test op Barcelona zou niet doorgaan, zo maakte het team bekend. Nog altijd zijn coureurs Takuma Sato en Anthony Davdison niet officieel bevestigd. Het team lijkt in financiële problemen, terwijl het er juist goed uit leek te zien. Reden: de hoofdsponser van vorig jaar betaalde niet. Op dit moment zou Aguri Suzuki bezig zijn om aandelen van zijn team te verkopen. Hij heeft echter wel eerst toestemming van Honda nodig.

91928.jpg

Rond die tijd kwam Force India ook met de nieuwe kleurstelling. De nieuwe auto komt pas in maart, maar in Spanje werd er al met de nieuwe kleurstelling gereden. Fisichella en Sutil zullen met deze wit/gouden auto het team van Force India verdedigen.

92328.jpg

Deze week werd ook de definitieve kleurstelling van Williams bekend. Williams rijdt het de hele winter met verschillende kleurstelling uit het verleden, aangezien het team 30 bestaat. De eerste races zullen ze met een donkerblauwe auto rijden, waarop teksten en de namen van alle Williamscoureurs van de afgelopen dertig jaar staan. De nieuwe kleurstelling is opnieuw blauw met wit. Williams zal de nieuwe auto niet presenteren om zich optimaal op het seizoen te kunnen voorbereiden.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...