Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120768

Paasverhaal - Slot


TheGuardian

632 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

V-Pasen2_SB.png

Paasverhaal - Deel 5 (Slot)

Geschreven door: TheGuardian

Elk deel wordt door een andere schrijver van de blog geschreven. Samen vormen alle delen van de schrijvers 1 groot verhaal(lijn). Veel leesplezier!

Nu de spamoverstroming over was begonnen ze met een plan te bedenken om de eitjes op tijd naar alle leden op het forum te brengen. Galiorix kwam op een idee. "We zijn met 4 personen.", "Ik, NandroDavids, Pietje II en Rivel." "Donwell heeft ons geholpen met de spamvloed van het forum te krijgen, dus dan zal het zeker lukken dat hij ons komt helpen!"

Zo gezegd, zo gedaan. Ze deden het aanbod aan Donwell en vertelde over de ramp die er op het forum anders te wachten stond. Geen paasfeest. Ondanks Donwell een laag IQ heeft van 69 bedacht hij toch in zich dat geen paasfeest een totale ramp op het forum zou worden. Bij deze stemde hij dus ook direct in om mee te helpen met paaseieren te verdelen. Nu blijft de vraag nog enkel om hoe ze in deze ene nacht de paaseieren zouden verstoppen zonder ontdekt te worden. Hiermee had de paashaas wel raad. Ook NandroDavids, Pietje II, Rivel en Donwell moesten een paashaas-pak aantrekken. Na dagen vol problemen kon Galiorix ook eens zijn vrienden uitlachen.

"Hou je mond" mompelde NandroDavids.

Het was tijd om te vertrekken. Elke "paashaas" ging zijn eigen kant op. Rivel nam de leden straat, Pietje II de Superleden straat, Donwell de Megaleden straat, NandroDavids de moderator laan en Galiorix de gevreesde administrator bridge.

Eens Galiorix aankwam bij de Administrator Bridge viel zijn mond volledig open. Dit was een erg mooie lange brug met gouden tinten en fijne lichtjes er rond. Aan de Bridge waren torens gebouwd. In deze prachtige witte met gouden tintelige torens woont in elke toren 1 admin. Naast 1 toren stond er een grote boom met beukennootjes. Dit was blijkbaar de toren van Lantyz. Galiorix sluipt naar binnen waar Lantyz gekruld met zijn staart om zijn hoofd lag te slapen. Galiorix sluip te stilletjes binnen en begon rustig de eieren te verstoppen. Na een half uurtje had hij eindelijk in de toren de eieren verstopt. Galiorix was dood op van al die trappen en ruimtes in de toren en besloot dus om wraak te nemen. Hij legde een chocolade ei tussen zijn pootjes. Deze zou smelten van de warmte aan zijn pootjes en zou dus tegen de ochtend vol met chocolade hangen. Galiorix was in zijn nopjes en vertrok direct naar de volgende toren.

De volgende toren was een toren waar een onaangename geur vandaan kwam. Galiorix sluip te naar binnen en zag al snel waar de geur vandaan kwam. Namelijk van PatrickW zijn hielen. Hij lag rustig te slapen en merkte niet op dat Galiorix als paashaas in zijn huis zat. "Hmm.. Hij zal wel zelf vergast zijn in zijn eigen geur" bedacht Galiorix zich.

Galiorix begon ook weer in deze toren de eieren te verstoppen. Op de 8ste verdieping kwam hij een gouden grote deur tegen met: Verboden toegang voor onbevoegden"

Galiorix voelde zijn nieuwsgierigheid naar boven komen en ging toch naar binnen. Daar bewonderde hij de grote machtige ban-knuppel van PatrickW.

Ook hier bedacht Galiorix een gemene streek en begon paaseieren te eten. Na enkele paaseieren hingen zijn handen vol met chocolade en ging dan met zijn handen over de ban-knuppel zodat deze goed onder de chocolade zat.

Galiorix was weer blij met zijn 2de streek en ging verder naar de volgende en laatste toren van Joriz.

Deze toren was de mooiste van iedereen en ook de hoogste. Er hing een bordje met: "The big chef. Pas op voor blaffende en bijtende Joriz!"

Beetje bang sluip te Galiorix naar binnen. Joriz was nog wakker en was bezig in zijn werk kamer met GTAGames. Galiorix kon in die ruimte dus geen eitjes verstoppen. Hij rende snel weer naar de toren van PatrickW en nam de ban-knuppel van PatrickW. Hij richtte de ban-knuppel onopgemerkt op Joriz en Joriz werd verbannen tot de volgende ochtend. Galiorix voelde zich nu erg machtig. De eigenaar van het forum verbannen. Snel bracht hij de ban-knuppel die vol chocolade hing terug naar PatrickW. Galiorix begon rustig de eitjes te verstoppen en was ook na een halfuur hier klaar. Hij liep tevreden terug naar zijn huis waar ook de rest van zijn vrienden aan het wachten waren.

"En hoe ging het vrienden?" vroeg Galiorix.

Iedereen was tevreden want overal waren de eitjes geleverd.

Onze vrienden gingen na deze dag slapen.

De volgende dag stonden onze vrienden weer vrolijk op. Tot hun bewondering lagen er overal in het huis eieren verstopt. Daarnaast lag er een briefje. "Bedankt voor de hulp vrienden. Mijn poot is inmiddels stukken beter. Vrolijk Pasen! - Groetjes van de paashaas"

En zo was er toch voor iedereen die dag op het forum een enorm vrolijk paasfeest.

En de admins? Joriz had die dag enorme hoofdpijn van de ban-knuppel. PatrickW was zijn ban-knuppel terug aan het opboenen en Lantyz stond voor de rest van de dag onder de douche om de chocolade van zijn vacht te kunnen krijgen.

EINDE

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...