Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120693

Hoe het allemaal begon - Deel 1


TheGuardian

467 bezichtigingen

VerhaalMini.png

Hoe het allemaal begon - Deel 1

Geschreven door: TheGuardian



Daar was TheGuardian dan, onze groot-industrieel, net een klein pandje gekocht en er een winkeltje in begonnen. Allemaal leuk en aardig, stijlvol ingericht, maar de schappen zijn behoorlijk leeg. Ga je voor de 'winkelen in het Oostblok'-look of ga je toch daadwerkelijk iets verkopen?

Geen idee eigenlijk, een bakker of een snackbar leek hem wel leuk op GTAForum, zolang we even geen rekening houden met het feit dat TheGuardian voor geen reet kon koken of bakken. Ja, daar sta je dan met je ondernemersplan en je startkapitaal, wat nu?

Eerst ontbijten..piekeren op een lege maag is niet gezond. Piekeren op een volle maag ook niet, maar goed.

Terwijl TheGuardian naar z'n bakje havermoutpap stond te gluren kreeg hij ineens een fantastisch idee. "EUREKA! Een havermoutpapperette!!" riep TheGuardian.

En na 10 minuten zware arbeid was TheGuardian's Havermoutpapperette een feit.

De volgende dag al opende hij zijn deuren. "Oké, ik ben er klaar voor! Kom maar, klanten! ..kom dan...kom dan...je komt niet." mopperde TheGuardian in zichzelf.

Komt er eindelijk een klant (namelijk PatrickW), is het eerste wat 'ie doet een ontwerpfoutje bloot leggen. "Het is niet de bedoeling dat u aan die kant van de toonbank gaat staan, meneer!"

"Ik zweer het u, dit is een kans die u nooit meer krijgt! De havermoutpap-prijzen kunnen ieder moment door het dak gaan!" antwoordde TheGuardian op PatrickW.

"Ja, het ziet er wel lekker uit, hé. En zo vers nog! Oh, oh, wat is de verleiding groot, ze liggen je gewoon aan te staren terwijl ik op admin dieet ben!" mopperde PatrickW.

Nog een klant, Summerbase! Het nieuws verspreidt zich blijkbaar als een lopend vuurtje. Deze mensen hebben zeker nog nooit van havermoutpap gehoord, anders zouden ze niet zo lang nadenken of ze het willen kopen.

"Jezus jongens, het is havermoutpap, geen huis van vijf ton. Hoe lang gaan jullie hier nog over staan peinzen?!" mopperde TheGuardian in zichzelf.

Daar kwam de volgende klant binnen, TomHagen. "Oooh yeah! Drie hele klanten, gaat lekker..ook al staan ze nog steeds alleen maar na te denken met zen allen.." juichte TheGuardian in zichzelf.

Eindelijk! De eerste verkoop van de dag door PatrickW! En die kassa heeft zo ontiegelijk veel knopjes...

Wordt vervolgd..

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...