Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120696

Hoe het allemaal begon - Deel 2


TheGuardian

531 bezichtigingen

VerhaalMini.png

Hoe het allemaal begon - Deel 2

Geschreven door: TheGuardian



Na het volgen van een snelcursus 'knopjes indrukken' kan het harde werk dan eindelijk beginnen voor TheGuardian. Maar van hard werk krijg je honger en onze grote vriend moet zelf natuurlijk ook eten.

"Sodeju, door al dat gehannes met die havermoutpap ben ik helemaal verleerd hoe ik iets anders moet koken." moppert TheGuardian terwijl hij het aangebrande voedsel van het vuur haalt.

"Geen probleem, genoeg gekken in deze GTAForum stad die geld betalen voor aangebrande spaghetti. " bedacht TheGuardian in zichzelf. Zo gezegd zo gedaan en daar lag de aangebrande spaghetti in de winkel.

Al snel kwamen de eerste klanten. En ja hoor, Pietje II, Donwell, Hanneswasco en VWO-er lusten blijkbaar graag aangebrande spaghetti want ze kochten dit direct.

De zaken gingen zelfs prima dus het werd tijd voor personeel aan te nemen. TheGuardian loopt naar de telefoon..

"Hallo? GTAForum Uitzendbureau? Ja, ik heb iemand nodig die achter een kassa kan staan. Wat? Nee, ervaring is niet nodig, dat heb ik zelf ook niet."

De volgende dag al kwam de eerste persoon binnen terwijl TheGuardian de rekken aanvulde met aangebrande spaghetti. "Heey! Ome TheGuardian! Ik ben het, Rivel. Je achterkleinzoonneef van je moeder's kant..of zoiets. Afijn, ik ben je nieuwe kassabestuurder! En je betaalt me wel extra, hé. We zijn niet voor niks familie."

GTAForum Uitzendbureau heeft TheGuardian's achterkleinzoonneef van z'n moeders kant..of zoiets gestuurd als kassabediende. Of familie zijn altijd een garantie is voor een goede relatie zullen we nog zien.

TheGuardian stelt voor om hem even in de winkel in te leiden. "Nou Rivel, dit is hem dan, de kassa waar jij...hey waar is ie nou gebleven?"

Ja wat denk je nou zelf, TheGuardian? Rivel is een verwend joch, die begint z'n werkdag met een pauze in de koffiekamer.

Anderhalf uur later was Rivel dan toch eindelijk bereid om zijn positie achter de kassa in te nemen. "Maar die klant gaat echt niet zelf staan verzinnen hoeveel ie moet betalen, hoor. En niet zo vuil kijken, straks rent ie nog gillend weg..zonder te betalen." riep TheGuardian naar Rivel.

"Je moe nie zo fokke, ouwe!" riep Rivel. Een prima manier om de chef/personeel relatie te versterken.

Tja, omdat ie familie is wil natuurlijk niet zeggen dat ie je in de zeik mag zetten waar alle klanten bij staan bedacht TheGuardian zich.. Ik zou nog maar eens goed nadenken of deze jongeman wel past in de TheGuardian's Havermoutpapperette bedrijfscultuur.

De dag bleek goed te gaan, alles was uitverkocht en Rivel sprong direct in de koffiekamer. Echter zat er een addertje onder het gras. Het bleek dat Rivel alles gratis verkocht zodat hij sneller pauze zou kunnen nemen. Dat was de druppel voor TheGuardian!

Na een korte woordenwisseling waarin TheGuardian zijn achterkleinzoonneefje eens goed duidelijk maakte dat als ie gratis voedsel uit wilde delen hij maar bij het Leger des Heils moest gaan werken, was de conclusie duidelijk: Rivel mag zijn carriëre als verwend nest ergens anders voort gaan zetten.

Wordt vervolgd..

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...