Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,462

Editie 004 -- Grote MAF Lente-actie 2008

Sign in to follow this  
NandroDavids

214 views

grotemaflenteactieiu0.png

Het is dan eindelijk zover! De Grote MAF Lente-actie 2008 gaat van start en er zijn schitterende prijzen te winnen!

De Prijzen

Op het moment is het exacte prijzenpakket nog niet bekend, maar er wordt hard aan gewerkt om een mooi prijzenpakket samen te stellen. Er zal maar één winnaar zijn, maar alles is toegestaan in deze wedstrijd, dus maak daar ook goed gebruik van! Eén ding is in ieder geval al zeker wat betreft het prijzenpakket: Het is absoluut de moeite waard en je zult achteraf zeker spijt hebben als je niet een poging hebt gewaagd om te winnen.

De Opdracht

De opdracht bij de Grote MAF Lente-actie 2008 is eigenlijk heel simpel: Verzamel zoveel mogelijk punten bij de verschillende onderdelen die in de edities 003, 004 en 005 van MAF zitten. Per onderdeel staat het aantal punten dat te verdienen valt vermeld en uiteindelijk wint de persoon die de meeste punten bijeen heeft weten te sprokkelen. In editie 003 zagen we bijvoorbeeld al het volgende:

sstz1.png

Het was het begin van de Grote MAF Lente-actie 2008, maar erg in trek bleek deze actie nog niet te zijn. Dat is op zich ook niet zo heel gek, want de lente was nog niet echt begonnen. Nu is ’t weer echter ook gaan meewerken en heeft iedereen het lentegevoel al wel te pakken. Daarom geven we jullie allen een nieuwe kans.

[hr=1]#4c7735[/hr]

lingouq6.png

Jee, een bonusletter! Stuur zo snel mogelijk het woord in dat we zoeken en maak kans op schit-te-ren-de prijzen bij de Grote MAF Lente-actie 2008! Meedoen doe je door het juiste antwoord te PM’en naar NandroDavids. De eerste 3 juiste inzenders zullen bij de Grote MAF Lente-actie 2008 al een flinke voorsprong (Respectievelijk 5, 3 en 1 punt, red.) hebben op de concurrentie, dus stuur nú in!

[hr=1]#4c7735[/hr]

De Jury

Bij verschillende onderdelen van de Grote MAF Lente-actie 2008 zal er een jury aan te pas moeten komen om een winnaar aan te wijzen. Bijvoorbeeld bij onderdelen waarbij creativiteit en/of originaliteit een grote rol spelen. In dat geval bepaalt de jury van de Grote MAF Lente-actie 2008 wie punten krijgt toegekend. Wij als MAF-redactie hebben lang lopen zoeken naar de juiste personen, maar zijn van mening dat de redactieleden van MAF over de juiste kwaliteiten beschikken en zij zullen dan ook als jury fungeren bij de Grote MAF Lente-actie 2008.

Meer informatie omtrent de Grote MAF Lente-actie 2008 is te vinden in de rubriek Geneuzel, verderop in deze editie van MAF.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...