Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120696

De slag om de kiwi's - Slot


Thundercover

560 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

De slag om de kiwi's - Slot

Geschreven door: Jay;

De jongens waren nog steeds bezig een plan te verzinnen tegen de vreselijke bedreigingen die er gaande waren. Hanneswasco had wat meer hoop gekregen aangezien hij nu twee ‘vrienden’ had die hem konden helpen. Zoals gewoonlijk nam DenkaanHenk de leiding en besloot bij het oude krijtbord te gaan staan die al sinds jongs af aan in zijn huis lag opgebergd. Hij pakte een krijtje en schetste een plan op het bord zodat het voor de twee andere jongens wat duidelijker zou zijn.

Het plan was dat ..::GhostRider::.. de dikke mevrouw mee nam naar het huis van Hanneswasco en dat ze haar daar te pakken zouden nemen. Hij had haar vertrouwen al gewonnen dus wat kon er nu nog mis gaan? ..::GhostRider::.. besloot het plan door te zetten en naar het huis van de dikke mevrouw te gaan. Eenmaal aangekomen zag hij haar op een boksbal slaan. “Wat ben je aan het doen?” vroeg ..::GhostRider::.. die er eigenlijk best wel bang van werd. “Dit is wat ik met Hanneswasco ga doen voor het stelen van mijn dierbare kiwi’s”. Steeds harder sloeg ze op de boksbal terwijl ze af en toe een gemende zin bromde. ..::GhostRider::.. besloot haar mee te nemen naar het huis van Hanneswasco waar ze haar met wat geluk te pakken zouden nemen. Het was niet ver, gelukkig maar want erg ver kon ze niet lopen.

Na wat hijgen en puffen kwamen ze eindelijk aan bij Hanneswasco’s huis. De dikke mevrouw had duidelijk zin om Hanneswasco een pak slaag te verkopen. Het incident dat zich had afgespeeld in de markt was nog steeds in haar geheugen vastgeprikt. Ondertussen keek DenkaanHenk uit het raam om te zien hoe ze steeds dichter bij kwam. Bang als Hanneswasco was, kroop hij alweer achter zijn bankstel. De voetstappen galmden door de gangen en de dikke mevrouw kwam steeds dichterbij. Er werd aangebeld en ook DenkaanHenk bibberde nu uit angst. Hanneswasco kwam achter de bank vandaan en deed de deur rustig op een kiertje.

Voordat Hanneswasco ook maar terug kon lopen werd hij bestormd met allerlei kiwi’s. Gele, rode en groene kiwi’s werden op hem gegooid. Je kon nu dus echt zien dat de dikke mevrouw een kiwiliefhebber was en haar woorden met daden beantwoorde. Inmiddels was Hanneswasco geraakt door verschillend kiwi’s en die kunnen behoorlijk had aankomen. Hij kroop snel achter de bank en knipoogde naar DenkaanHenk die snel een plan moest bedenken.

Inmiddels hield het gegooi maar niet op en had DenkaanHenk eindelijk een plan bedacht. Hij pakte Hanneswasco beet en nam hem mee naar het achterkamertje. Natuurlijk was Hanneswasco inmiddels bond en blauw en probeerde DenkaanHenk zijn lijf voor die van Hanneswasco te zetten als ‘menselijke schild’. Het hielp, alleen was het nu DenkaanHenk die geraakt werd. “Auw!, Oew!, Ah!” klonk het op weg naar het achterkamertje. Ze deden de deur dicht en plofte neer op het bed van DenkaanHenk. De deur was uiteraard op slot maar ze konden nog enkele kiwi’s horen die hard tegen de deur aan kwamen. Nadat het gegooi eindelijk was opgehouden en de kiwi’s dus op waren deed DenkaanHenk de deur open en ook deze keer nam hij Hanneswasco mee. Uiteraard rende de dikke mevrouw de kant van de twee jongens op maar het huis bestond uit redelijk dunne gangen. Al snel kwam de dikke mevrouw vast te zitten tussen de te dunne muren van DenkaanHenk zijn huis.

Er werd nog een hoop gelachen maar na een tijdje kwam het schuldgevoel bij Hanneswasco op en besloot hij PatrickW te bellen om de dikke mevrouw mee te nemen. Binnen enkele minuten kwam PatrickW in uniform en al langs om de dikke mevrouw te bevrijden en haar zo ook gelijk mee te nemen. “Bedankt jongens, alweer een misdadiger minder!” zei PatrickW met een brede glimlach op zijn gezicht terwijl hij de dikke mevrouw naar buiten begeleide. Alle drie de heren waren erg trots op zich zelf en ook deze drie glimlachen waren niet ver te zoeken.

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...