Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120693

De slag om de kiwi's - Deel 3


Thundercover

555 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

De slag om de kiwi's - Deel 3

Geschreven door: Jay;

Nadat Hanneswasco de luide, nog onbekende mannenstem had gehoord besloot hij DenkaanHenk wakker te maken die op dat moment in de achterkamer sliep. “Word wakker, word wakker snel!..” schreeuwde Hanneswasco terwijl hij hem op en neer schudde. Na 2 minuten door te zijn gaan werd DenkaanHenk eindelijk wakker. DenkaanHenk die overal raad op wist besloot het op zijn manier aan te pakken. Met een nog slaperige kop nam hij de leiding op zich. “Oké luister Hannes, jij doet op mijn commando de voordeur open terwijl ik uit het raam kijk om te zien wie er straks wegrent, begrepen?” Hanneswasco knikte en ging bij de voordeur staan terwijl de stem nog steeds te horen was. Het leken er wel twee merkte Hanneswasco op toen hij enige tijd bezig wat met luisteren.

“Oké ik tel tot 3 Hanneswasco, opletten. Één.. twee.. drie.. opendoen!” zei DenkaanHenk vol overtuiging terwijl Hanneswasco bij ‘één’ de deur opendeed. Tot Hanneswasco’s grote verassing was het …::Ghostrider::… die voor de deur stond. Hanneswasco greep hem bij zijn kraag terwijl het andere personage wegrende. “Het is die dikke mevrouw!” schreeuwde DenkaanHenk terwijl hij haar vanuit het raam weg zag rennen.

De twee jongens hadden nu dus alleen …::Ghostrider::… te pakken genomen. Ze bevolen hem te gaan zitten en geen beweging te maken. “Waarom heb je me al die tijd bedreigd en achterna gezeten, je hebt me de stuipen op het lijf gejaagd!” zei Hanneswasco op een boze toon. …::Ghostrider::… die hier echter niet van gediend was besloot ook maar zijn zegje te doen; “Luister Hanneswasco, ik heb al gehoord wat je allemaal hebt gedaan. Er is dan ook geen reden om je te verschuilen achter deze leugens!” “Ik heb helemaal niets over je gezegd, wie heeft je dat weer wijsgemaakt?” zei Hanneswasco met een toon die steeds kwader werd. “Die ‘dikke mevrouw’ heeft mij anders veel verteld, volgens haar heb je al mijn kiwi’s gestolen om ze vervolgens zelf op te eten. Dit had ik echt niet van jouw verwacht, Hannes!” zei …::Ghostrider::…

Plots besloot DenkaanHenk zich ook maar tussen de twee te mengen. “Zo is het genoeg heren, ik ben het zat! Die dikke mevrouw verspreid leugens over jouw Hannes, dit moet eens ophouden.” DenkaanHenk maakte duidelijk een statement maar beide heren konden maar niet ophouden met het geruzie. Na enige tijd werd het steeds rustiger in het huis van DenkaanHenk. De stemmen van zowel Hanneswasco als …::Ghostrider::… waren erg schor geworden. Nu het wat rustiger was pakte DenkaanHenk zijn kans en legde de situatie uit aan …::Ghostrider::…, deze leek het na een tijdje wel te begrijpen. “Die vrouw heeft deze leugens dus verspreid in de hoop dat ik haar zou helpen, ze vroeg me steeds om jou te stalken en dom genoeg heb ik dat gedaan. Sorry Hanneswasco..“ zei …::Ghostrider::… met spijt in zijn ogen.

”Het is al goed Ghost, je bent er met open ogen ingetrapt maar ik vergeef je” zei Hannes begripvol terug.

“Goed dan, die dikke vrouw heeft ons genoeg bedrogen. Het wordt eens tijd om haar terug te pakken! Doe je mee …::Ghostrider::…?” vroeg DenkaanHenk op een ietwat plagerige toon. Hij knikte en de drie jongens besloten aan het werk te gaan. De jongens breidde de grootste plannen voor, dat allemaal om een einde te brengen aan deze vreselijke bedreigingen..

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...