Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120689

De slag om kiwi's - Deel 2


TheGuardian

435 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

De slag om de kiwi's - Deel 2

Geschreven door: Jay;

Hanneswasco schuilde nog steeds in de woonkamer en het geklop ging door. Hij wist niet meer wat hij moest doen, het geklop was namelijk zo sterk dat Hanneswasco vreesde voor het ergste. De deur begon te schudden en Hanneswasco kneep zijn ogen fijn dicht. Hij probeerde aan iets te denken dat hem een gevoel gaf, Kiwi’s. Tijdens die gedachte kwam de dikke vrouw weer tevoorschijn, dit ging dus niet werken. Hij greep zijn telefoon en wou de politie bellen. Al snel merkte hij dat de telefoonverbinding stil lag.

Hij kon dus geen kant meer op en besloot even door het gat in de deur te kijken. Hij zag iemand die snel wegdook maar kon niet precies zien wie het was, het leek wel iemand die hij vaker had gezien. Snel deed Hanneswasco de deur open en kon de voetstappen van de potentiële dader nog horen. Hij rende erachter aan maar kon niemand meer zien. Of de dader was naar links gevlucht, of naar rechts. Hij besloot zijn instinct te volgen en ging naar links. Hij kon niemand meer zien en besefte dat zijn instinct hem deze keer toch in de steek had gelaten, de dader was dus naar rechts gevlucht.

Droevig ging hij weer naar boven en ging zoals gewoonlijk weer languit op de bank liggen. Niet veel later hoorde hij weer geklop maar het was deze keer veel lichter dan de eerste keer. Boos als Hanneswasco was, wou hij de dader nu eens te pakken krijgen. Hij deed de deur razendsnel open en zag daar DenkaanHenk staan die naar Hanneswasco’s boze kop keek. Hanneswasco’s had een slipper in zijn ene hand en de andere had hij voor zijn mond. “Wat.. DenkaanHenk.. het is niet waar hé.” DenkaanHenk wist niet wat hem was overkomen en haalde een briefje tevoorschijn. “Dit vond ik op de trap, Hannes. “Ik wou het je alleen maar geven, ik dacht dat je dit wel belangrijk zou vinden” zei DenkaanHenk met een bange en tegelijk ook een verwarde blik in zijn ogen. Hanneswasco gebaarde DenkaanHenk naar binnen. Hij schonk wat te drinken in en ze gingen samen zitten. Hanneswasco las het briefje luidop voor: “Hanneswasco, houd je praatjes voor je. Ik weet wat je over mij gezegd hebt, ik weet alles. Het is nog lang niet over..”

De twee jongens keken elkaar aan en DenkaanHenk vroeg wat er precies gebeurd was. Hanneswasco vertelde hoe het allemaal begon aangezien hij toch een vertrouwende band met DenkaanHenk had gekregen. “Ik ga je helpen, samen pakken we de dader wel” zei DenkaanHenk met een hoop vertrouwen. “Eh, ja.. als jij dat zegt..” zei Hanneswasco die het wat somber in zag. Ze praatten nog even over wat andere dingen en in de vroege avonduren gingen ze samen naar DenkaanHenk z’n huis. Ze maakten een plan om de dader te pakken en keken nog even naar de televisie om Hanneswasco op wat andere gedachten te houden.

Het was alweer laat geworden en Hanneswasco besloot om er toch maar te overnachten. Hanneswasco’s huis was immers vele kilometers verder. Hanneswasco sliep in de voorkamer en DenkaanHenk in de achterkamer, de één kon het gesnurk van de ander namelijk niet uithouden. Hanneswasco probeerde te slapen maar het mocht maar niet lukken. “Één GTA-Sheep, twee GTA-Sheep’s, drie GTA-Sheeps..” Zo ging het nog wel even door in de voorkamer. Plots werd het tellen verstoord door een wat luide stem. Het leek een mannenstem en ook deze keer leek het alsof Hanneswasco hem vaker had gehoord.

Zat dit allemaal in Hanneswasco’s hoofd of was er echt iemand die buiten voor de deur stond. Het was allemaal nog steeds niet duidelijk. Hopelijk zou hij er met behulp van DenkaanHenk, in ieder geval snel achter komen..

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...