Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120695

Nieuw teamlid


TheGuardian

483 bezichtigingen

VerhaalMini.png

Nieuw teamlid

Geschreven door: TheGuardian



Vandaag mogen we een nieuw teamlid verwelkomen tot onze redactie. Daan007 zal mee voor deze blog werken aan verhalen.

Zijn verhaal:

GTAForum verhalen, een bekende blog op het gelijknamige forum. Iedereen die wel eens op het forum zit kent de legendarische verhalen van TheGuardian en zijn volgelingen. Daan007, een veteraan op het forum die er al bijna 3 jaar heeft opzitten (met tussenposen uiteraard), wil zijn horizon verbreden en klopt aan bij TheGuardian.

Het was een donkere dinsdag avond. De regen liep door de goten van Liberty Ciry. TheGuardian had een geheimzinnig briefje in zijn postbus gevonden. ‘‘Ontmoet mij achter The Statue of Happiness. Om half 9 precies’’. Het was onderhand 5 over half en nog geen teken van leven. TheGuardian wou weglopen tot er een zwarte SUV voor hem stopte. Er stapte een gestalte uit. Door de regen en duisternis kon TheGuardian niet zien wie of wat het was. Het gestalte liep richting hem toe. TheGuardian kon nu eindelijk zien wie het was, het was Daan007. Het enigste wat Daan007 zei was ‘‘Volg mij’’. TheGuardian liep braaf achter hem aan en stapte in de zwarte auto. Ze reden door de straten en omdat de ruiten waren geblindeerd kon TheGuardian niet goed zien waar ze heen reden.

De auto stopte. Ze waren bij Burger Shot aangekomen. Ze gingen naar binnen en Daan007 bestelde 2 hamburgers en 2 glazen prik. ‘‘De reden van deze meeting is een vraag. Nog niet veel mensen weten het vandaar dat het zo geheim gaat’’ zei Daan007. TheGuardian die nog een beetje onzeker kijkt zegt: ‘‘Oké, waar gaat het over dan?’’. Daan007 boog zich dichter naar TheGuardian toe want hij zag in de ooghoeken dat iemand mee luisterde… Thundercover en Hanneswasco zaten aan de andere kant van Burger Shot aandachtig mee te luisteren. Toen Daan007 hen aankeek, keken ze snel een andere richting uit.

‘‘Ik wil me graag aansluiten bij GTAForum verhalen’’. Er verscheen een glimlach op TheGuardian’s gezicht. ‘’Zoiets dacht ik al’’ antwoordde hij. ‘‘Vandaar dat Thundercover en Hanneswasco me zijn gevolgd. Jay; kan ook elk moment binnenkomen. Ik zal het met ze overleggen’’ TheGuardian liep naar het tafeltje van Thundercover en Hanneswasco. Ze zaten wat te roezemoezen maar Daan007 kon het niet verstaan. Na enige tijd kwam Jay; ook binnen gewandeld. Een half uur later kwam TheGuardian terug lopen. Daan007 zat door verveling al aan z’n 5de hamburger. ‘‘We kunnen er niet uit komen’’ zei TheGuardian. ‘‘Als je een keer wat werk kunt insturen gaan we je daar op beoordelen’’ Zonder dat Daan007 iets kon antwoorden liepen TheGuardian en de rest weg…

5 reacties


Recommended Comments

Wat een mooi, prachtig, goed doordacht, grappig verhaal. De schrijver van dit verhaal moet wel erg knap en goed zijn. :7 Nu even alle gekheid op een stokie, ik ben natuurlijk erg blij dat ik hier bij zit :) Binnenkort zullen jullie een ander uitgebreide verhaal van me zien.

Link to comment

Hmm, ik moet zeggen, ik vind dit verhaal eigenlijk al wel leuk xD

Alleen er staan een paar spelling en grammaticafouten in, maar dat geeft niet zoveel.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...