Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 16 - Forum


Dutchy3010

527 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1163278802.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Vorige week konden jullie nog lekker smullen van de lollie, maar deze week is er weer echt nieuws. Want er zijn twee crew-leden gestopt met hun functie er is één oude bekende terug gekomen. De twee gestopte hebben we in hun waarde gelaten en die heb ik geen verklaring gevraagd, maar de oude rot in het vak heb ik toch wel even uitgehoord met een simpele en standaard vraag. Ook maakt de populaire GTA-Walktrough weer zijn debuut met het feit dat de Vice City Stories sectie van WiKiGTA een enorme vaart maakt, maar daar over meer in deze Forum - Rubriek! Veel plezier bij het lezen!

RonaldVC stopt als Moderator

Na drie maanden stopt RonaldVC er dan toch echt mee, hij heeft nieuw werk en daar gaat hij zich nu op richten. Ook vond .Levi. onze Global Mod het een brok in de keel vertelde hij ons, RonaldVC heeft zich prima ingezet voor het Graphics forum en was in voor een goed gesprek en wilde overal aan mee werken waar aan mee te werken kon. Uitgegroeit in een paar maanden van master tot king en hier is het einde aangekomen. Het normale leven was hem beter af, en hij heeft het grootste recht om dat te zeggen, want dat is ook zo. Ro ik wens je namens het Oceans Weekly News enorm veel succes bij je werk en ga heerlijk centen verdienen. Zet hem op!

- - -

Silverwing wordt ontslagen uit de Crew

Helaas ging het minder met Silverwing een aantal weken laat hij niks van zicht zien en dan opeens wanneer hij ontslagen is kont hij toch nog even excuses doen, ik vindt het zeer netjes dat hij dat toch nog even doet. En ook weet hij te melden dat hij toch niet zo van het moderator schap hield. Nou hier is dan het einde van zijn moderator schap gekomen. Uit zijn beschrijving in het mededelingen forum kan ik opmaken dat hij problemen had met thuis en dat hij daardoor niet meer bereikbaar was voor GTAForum, maar hij wist daar ook bij te vertellen dat hij meer tijd hier in ging steken. Nou we zullen zien, maar ik vindt namens het Oceans Weekly News dat het wel erg jammer is. Maar het is helaas niet anders.

- - -

Slimm komt weer in de Crew

Na een tijd weg geweest te zijn is onze Slimm weer helemaal back at zijn forum, want hij heeft het samen met Levi helamaal opgebouwd van Zero to Hero (uitspraak in Vice City Stories) de crew was maar wat blij dat ze hem weer terug konden hebben en dat vonden wij ook dus ik vroeg hem wat hij er nou eigenlijk zelf van vond en dit is wat hij zei: 'Nou ja, in ieder geval. Ik werd benaderd door PatrickW, Lantyz en .Levi. op MSN dat ze een Moderator nodig hadden, en PatrickW zat flink te "Hinten" dat hij mij wel graag terug wou. Zelf had ik er ook wel weer zin in en nu zit ik hier :). Aldus Slimm. We kunnen hem dus vanaf nu weer in het blauw zien rondhuppelen. Veel succes Slimm namens het Oceans Weekly News, maar dat zal wel lukken want je hebt ervaring zat.

WiKiGTA maakt een enorme sprong op VCS-Gebied

Uit de peiling van gister is er erg veel aan WiKiGTA gebeurt de laatste twee dagen, er zijn namelijk al kaarten van alle ballonnen en noem het maar op dat dit allemaal zo snel in orde is gekomen heeft mede te maken met het snelle handelen van de leden van het WiKiGTA team. PatrickW heeft bijvoorbeeld gezorgd dat er een lading aan kaarten kwamen en het team zet zich gewoon super in. Het gaat in ieder geval sneller dan we hadden verwacht. Voor iedereen die in het WiKi-Team zit: Proficiat.

- - -

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...