Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120680

Op Cruise - Slot


TheGuardian

681 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Op cruise - Slot

Geschreven door: Rullez

De volgende ochtend was iedereen alweer vroeg wakker omdat ze gisteravond niet tot laat in het casino waren gebleven. "Dit is de laatste ochtend hier jongens, want morgen rond 08:00 uur zullen wij weer aanleggen bij de haven bij The Royal Guardian", zei TheGuardian. "Het mag dan niet zolang duren, maar ik ben toch blij dat ik mee mocht, in tegen stelling tot Daan007 die denkt dat hij is aangenomen bij GTAForum Verhalen", zei VWO-er. "Ja, hoe zit dat eigenlijk met Daan007, TheGuardian? Hoe gaan we die dumpen?" vroeg Rullez. "Dat bedenk ik later wel, want eerst ga ik mij even opfrissen. Vanaf 10:00 is DJ Duckie uit The DuckDome bij ons op het schip. Daar wil ik zeker even heen," zei TheGuardian. De jongens gingen allemaal even douchen in hun eigen hut en besloten om 10:00 uur weer bij elkaar te komen.

Precies 10 uur was iedereen weer bij elkaar en gingen ze naar de bal zaal waar DJ Duckie al stond te draaien. De jongens zochten een tafeltje en Hanneswasco ging al dansen. "Hé Hanneswasco, noem je dat dansen? Dat lijkt wel de vogeltjes dans", zei Jay;. Hanneswasco liep rood aan en besloot maar snel van de dans vloer af te gaan. De jongens lachten Hanneswasco uit en gingen daarna verder met waar ze bezig waren, namelijk de meiden 2 tafels verder op. De jongens liepen er heen en gingen bij Mirrrr, Dutchy3010, =>Sandra<= zitten.

De jongens bleven de hele avond bij hun zitten en hebben heel wat gelachen. Het einde van de avond brak aan het de jongens hadden heel wat biertjes en andere drank op en dachten niet meer helemaal helder. "Dit was het dan weer voor vanavond ga lekker allemaal naar jullie hut, slaap lekker uit en vergeet niet: morgen is de laatste dag van de cruise! Om de avond af te sluiten zal ik nog 1 schuifelnummer draaien", zei DJ Duckie. De meiden sleepten de jongens de dansvloer op en bevolen hen om te schuifelen. Hanneswasco die dronken over de dansvloer waggelde, probeerde weg te lopen, maar Mirrrr had hem vast en zei "Waar ga jij heen jij bent nog lang niet van mij af". Ze trok Hanneswasco alle kanten om, maar op schuifelen leek het niet. Het einde van het lied brak aan en ondertussen zaten TheGuardian met Dutchy3010 te zoenen en Jay; met =>Sandra<=. VWO-er die ook stom dronken was ging bij ze staan en liep te schreeuwen "Oeh sexy hoor". "Bemoei je er niet mee klein kind", zei Mirrrr. Het liedje was afgelopen en de jongens gingen terug naar hun hut om wat slaap te hebben al hadden TheGuardian en Jay; erg weinig slaap. De volgende ochtend was het zover de cruise was weer afgelopen en een grote menigte stond hun welkom te heten.

Einde

10 reacties


Recommended Comments

Ik had eigenlijk wel willen weten hoe ze Daan007 weggekregen hadden.

Die hebben ze niet weg gekregen, want als je in het linker inhoudsblok kijkt zie je dat hij redacteur is geworden. :)

Link to comment
Mooie reeks, Rullez.

Ik wil wel graag weer wat nieuws zien, leuk verhaal vond ik dit. ;)

Venzio,,

Ik kan met trots melden dat Thundercover ook bezig is met een reeks dus denk ik bijna af is. :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...