Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120680

Een geweldige titel - Deel 1


TheGuardian

709 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Een geweldige titel - deel 1

Geschreven door: Thundercover

Na maanden van voorbereiding en geheimzinnigheid kwam de onthulling steeds dichterbij. HerrieM stapte uit het vliegtuig en liep met de stroom mee naar de uitgang van het vliegveld. Zoals afgesproken stond Dutchy3010 daar op hem te wachten en ze begroetten elkaar zodra HerrieM bij haar stond. "Is alles voor elkaar?" vroeg Dutchy, terwijl ze HerrieM naar de taxi begeleidde. Hij antwoorde bevestigend en stapte de taxi in, naast Pietje II, die de taxi speciaal hiervoor had gehuurd.

Slechts enkele dagen later zat HerrieM opnieuw naast Pietje en opnieuw in een taxi. Maar ditmaal was het eigenlijk een touringcar, maar beide voertuigen kunnen mensen vervoeren. Terwijl de regen tegen de ramen beukte, draaide Pietje aan het grote stuur van zijn touringcar en zette deze midden in een grote plas tot stilstand. HerrieM stapte uit en liep naar het dichtstbijzijnde gebouw toe. Door de ramen kon hij de grote stapels tassen al zien. Binnen was het een drukte van jewelste. M4X was aangesteld om alles in goede banen te leiden, maar hij had nauwelijks tijd om zijn tijdelijke assistent 2fast{0} opdrachten te geven. Ondertussen probeerden leden als White Gold een aantal dichtgeplakte witte plasticzakken in tassen te stoppen, wilde Pennywise The Clown zijn hele clownstenue meenemen en probeerde Disturbed M4X zonder geweld over te halen zijn extra zware tas goed te keuren. Kortom: chaos.

HierrieM wist echter nog niets van deze chaos en opende enthousiast de deur. Na één blik door de hal met M4X gillend op de grond onder Disturbed, de berg tassen tegen de toiletdeur waardoor Galiorix opgesloten zat en 2fast{0} die keek alsof hij elk moment door de drukte in elkaar kon storten, wist HerrieM dat het tijd was om bij te springen. Hij blies op een fluitje en binnen enkele seconden stonden -Matthijs-, Bling en Dizzee met tassen in hun handen, terwijl Argon, SummerBase en ASPHALT M4X probeerden te bevrijden.

Vijf kilometer verderop stonden bij de ingang van het vliegveld een zestal mensen naar de weg voor hun te kijken. "Waar blijven ze, waar blijven ze?" vroeg Dutchy telkens, terwijl ze ijsbeerde. .Levi. pelde een banaan en zei dat ze rustig moest blijven. "Ze komen heus wel, het vliegtuig vertrekt toch niet eerder." "Ze hebben alles onder controle," vulde GTA-Sheep aan. Plotseling ging een mobieltje af en na Lantyz tijdelijk te hebben uitgeschakeld met een knuppel, was PatrickW er als eerste bij. Hij luisterde naar de stem aan de andere kant en zei: "Daar zijn ze." Op dat moment kwam de bus de hoek om. Alsof het een routineklus was, werd iedereen met bagage snel in het vliegtuig gezet. _KoE_Mzungu en Kraay namen snel plaats in de cockpit en voordat iemand het inde gaten had, zaten ze al in de lucht, op weg naar een voor velen onbekende bestemming...

Wordt vervolgd..

13 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...