Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120680

Een geweldige titel - Deel 2


TheGuardian

577 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Een geweldige titel - deel 2

Geschreven door: Thundercover

In het oosten kwam de zon op en wierp een oranje gloed over de rustige oceaan. "Hier spreekt uw co-piloot," zei Kraay via de luidsprekers, "Over enkele ogenblikken zullen wij landen op de landingsbaan die voor ons ligt. Maak alstublieft uw gordels vast." Hanneswasco zat te springen in zijn stoel. "Daar!" schreeuwde hij, wijzend naar zijn raampje, "We gaan naar Vice City!" De nieuwsgierigheid was meteen gewekt. Iedereen rende naar de rechterkant van het vliegtuig om uit een raampje te kijken en het vliegtuig sloeg bijna om. Kraay vloekte over de nog niet uitgeschakelde luidsprekers tijdens zijn poging het vliegtuig weer recht te krijgen. Met veel moeite wisten hij en _KoE_Mzungu te landen, gevolgd door rustig taxiën naar de terminal. Ikkes en Froodooo deelden nog snel de informatieboekjes uit, waarin onder andere de regels en het programma in stonden. Iedereen werd naar buiten geleid voor de eerst periode van vrije besteding.

Tegen de middag stond iedereen zoals afgesproken bij Sunshine Autos. Voor het prachtige gebouw vertelde HerrieM uitgebreid over zijn bewondering voor de fantastische auto's die er te koop waren. Svenie verveelde zich al snel en besloot GTA-fan2 mee te nemen in een Hotring Racer. Hij gaf gas en reed door de ramen van de tweede verdieping heen. Het glas viel op de groep luisteraars neer. terwijl de auto kwam met veel kabaal neerkwam. Svenie gaf nog meer gas, sloeg linksaf en verdween in het duister. "Wat krijgen we nu?" vroeg PatrickW. Joriz zwaaide met zijn toverstok en plots stonden er wat politie wagens en helicopters om de groep heen. De crew stapte in en volgde Svenie. _KoE_Mzungu, ..::GhostRider::.. en Hanneswasco vonden dat hun stuurmanskunsten wel nodig konden zijn en stapten met wat assistenten in de overgebleven wagens van Sunshine Autos om de crew te helpen.

SummerBase en ASPHALT reden naar de meest zuidelijke brug en blokkeerden deze met behulp van hun auto's. Hun gok pakte goed uit, want Svenie had hun niet gezien en knalde vol op de wagen van SummerBase. Terwijl de wagen van SummerBase verder de brug op gleed, manouvreerde Svenie om de wagen van ASPHALT heen en reed weer verder. ASPHALT schreeuwde: "Wapens! We moeten hem tot stoppen dwingen!" Joriz zwaaide vanuit zijn helicopter opnieuw met zijn toverstok en ieder crewlid had plotseling een Warn-47 bij zich.

Nu reed Thundercover achter Svenie aan. De lucht betrok en het begon te onweren boven Starfish Island. Enkele bliksemflitsen misten Svenie op een haar. Svenie gaf een ruk aan het stuur en sloeg rechtsaf. Thundercover deed hetzelfde, maar besefte dat dit geen F1 wagen was en sloeg over de kop. Lantyz landde vlakbij hem en hielp hem het dichtstbijzijnde zwembad uit.

Plotseling dook _KoE_Mzungu naast Svenie op en probeerde hem van de weg te duwen. De wagen van Svenie kon het elk moment begeven en hij zette zijn auto dwars op de weg. KoE reed er tegen aan en werd gelanceerd. Svenie en GTA-fan2 stapten snel uit en vluchtten de North Point Mall in. Jay; stapte uit het wrak van KoE's wagen en sprintte hen achterna. Eenmaal binnen wist hij niet wat hij zag. Links zaten leden aan grote porties patat, rechts keken een aantal leden film en voor hem stond Mirrrr met een Wii Mote in haar hand tegen Svenie te schreeuwen. "Waar bleef je? Ik had nog zo gezegd, je hoeft niet naar Sunshine Autos. Nu moest ik die multiplayergame alleen doen!" Svenie mompelde iets van oponthoud, maar ging zonder tegenstribbelen met Mirrrr mee naar de consolehal.

Jay hoorde achter hem piepende schoenen en draaide zich om. "Wat is dit nu?" vroeg PatrickW opnieuw. Jay haalde zijn schouders op. "Het ging maar om een spelletje."

Wordt vervolgd..

9 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...