Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120680

Een geweldige titel - Deel 3


TheGuardian

598 bezichtigingen

VerhaalMini.png

Een geweldige titel - deel 3

Geschreven door: Thundercover

[Kanttekening: Dit verhaal werd geschreven toen de GM's nog geen Admins waren.]

Na een lange dag in North Point Mall keerden de GTAForummers terug naar hun hotel. Voor de volgende dag stond er immers weer een vol programma, met als begin een bezoek aan Kaufman Cabs. Van de twee uur die ervoor uitgetrokken waren, bleef er maar een kwartiertje over, zodat de Haitians niet ook nog eens de oorlog aan GTAForum zouden verklaren. Daarom ging men maar snel naar het Hyman Memorial Stadium, waar een racetoernooi werd georganiseerd. Rullez won uiteindelijk, na het overmaken van het juiste bedrag aan de schrijver van dit verhaal.

Na een korte tijd van eigen vermaak in Downtown werd de middag afgesloten met een bezoek aan Vercetti Estate. TheGuardian vertelde een verhaal over de sensationele historie van het gebouw en al snel kwamen er namen naar boven als Joriz' Jachtpaleis, Lantyz' Labyrint en PatrickW's Paradijs. Een enkeling noemde het zelfs Dutchy3010's Droom of gewoon iets met zijn of haar eigen naam. Na een diner met Tommy Vercetti ging men over naar het programma-onderdeel waar iedereen naar uitkeek: een bezoek aan de Malibu Club.

Joriz keek uit over de dansvloer. Het had hem drie uur onderhandelen gekost, maar deze avond was de Malibu Club met alles erop en eraan helemaal van hem. Op een aantal plaatsen had hij een paar van zijn werknemers gezet om de boel in de gaten te houden. Azer stuurde de muziek aan, Levi en Argon bewaakte de deuren en ASPHALT stond buiten in de regen de weg in de parkeerplaats in de gaten te houden. Ja, het was allemaal perfect geregeld.

SummerBase kwam de trap oplopen en sprak Joriz aan. "Jorizje! Wat is het gezellig, hè?" vroeg SummerBase, die volgens Joriz net een glaasje teveel op had. SummerBase nam een aanloop en sprong door het open raam naar de dansvloer. Joriz snelde snel naar het raam, het zou toch niet gebeuren dat een van zijn werknemers zomaar naar beneden sprong?! Eenmaal bij het raam zag hij SummerBase alweer staan te dansen. Er was duidelijk iets mis. "Lantyz, Patrick, kom naar het Malibu Kantoor," zei Joriz door de portofoon.

Nog geen twee tellen later stonden Lantyz en PatrickW in feestkleding in het kantoor. Joriz legde snel uit wat hij gezien had. "Er klopt gewoon iets niet," besloot hij. Patrick wilde hem net wat vragen toen DenkaanHenk het kantoor in rende en ook door het raam sprong. Binnen drie tellen stonden de admins weer voor het raam en jawel, DenkaanHenk stond beneden weer te dansen. Patrick grinnikte, rende via de trap naar beneden en ging op het podium staan. De muziek viel stil en de leden keerden zich naar Patrick toe.

"Dames en heren, het vriendelijke verzoek om niet te cheaten of trainers te gebruiken op deze avond. We willen natuurlijk hier nog een keer terug komen," sprak hij. Vervolgens ging de muziek weer aan en stond Patrick weer boven in het kantoor. "Sommigen kunnen anders de avond niet 100% uitspelen, maar dat moet dan maar," zei hij tegen Lantyz en Joriz, waarna ze een glas hieven op de geslaagde reis.

Wordt vervolgd..

3 reacties


Recommended Comments

"Dames en heren, het vriendelijke verzoek om niet te cheaten of trainers te gebruiken op deze avond. We willen natuurlijk hier nog een keer terug komen," sprak hij. Vervolgens ging de muziek weer aan en stond Patrick weer boven in het kantoor. "Sommigen kunnen anders de avond niet 100% uitspelen, maar dat moet dan maar," zei hij tegen Lantyz en Joriz, waarna ze een glas hieven op de geslaagde reis.

Geweldig! :D

Goed verhaal, ik kijk uit naar het vervolg. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...