Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120657

Een geweldige titel - Slot


TheGuardian

610 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Een geweldige titel - Slot

Geschreven door: Thundercover

[Kanttekening: Dit verhaal werd geschreven toen de GM's nog geen Admins waren.]

De ochtend brak aan en daarmee het laatste onderdeel dat op het programma stond. Het was maar goed dat dit vrije besteding was, want de meeste leden kwamen met een behoorlijke kater uit bed rollen. Pietje II was nog de meest nuchtere van iedereen en besloot om half acht iedereen wakker te maken. Langzaam gingen er deuren open, maar zodra bekend werd wie de boosdoener was, stortte iedereen zich op Pietje. NilsHolgersson besefte op wie hij lag te beuken en gaf zijn ganzenkreet: "Yksi, Kaksi, Kolme, Neljä, Viisi, Kuusi!" Een deur vloog open en Disturbed bevrijdde Pietje meteen. Ondertussen stonden de andere ganzen om hun heen. "Wanneer ze duidelijk agressiever van aard worden moeten we misschien de dosis ritalin wat opvoeren," sprak Nils tegen Disturbed en Pietje. De overige ganzen stonden als bewakers om hun heen en Nils schikte zich meteen in zijn leidersrol: "Hela, we missen er een. Waar is Mirrrr?" De ganzen keken naar de menigte om hun heen, maar ook de leden die een dikkere nachtkleding aanhadden wisten het niet. "Meneer Holgersson, ik zie maar twee paarse lieden hier," sprak Robin B verlegen. "Nu je het zegt Robin, dat kan gewoon niet," zei Nils en hij liep de kring uit.

Aan het eind van de gang hield Nils pas stil en bonkte op de deur. Een slaperig hoofd stak door de deuropening naar buiten. "Wat is er?" vroeg Nadine.Gtaaa slaperig. "Is Mirrrr daar ook?" vroeg Nils op zijn beurt. Nadine keek om en riep wat de kamer in. Een moment later stond Dutchy3010 voor Nils. "Ik zal eens kijken wat ik voor je kan doen," zei ze en ze liep de kamer uit. Nils volgde haar en moest bij een rode deur wachten, terwijl Dutchy naar binnen ging. Een kwartiertje later kwam ze terug. "Ze is gisteren anoniem ingelogd, dus het is onmogelijk om te zeggen waar ze nu is." Nils kreunde. "Kom op Dutchy, we moeten haar vinden."

Toen Nils doorkreeg dat de crew hem weer niet zou helpen, riep hij de hulp in van de ganzen en eenden, die zo nog een keer samen iets konden doen. Ze zochten en zochten, maar Mirrrr was nergens. De overige leden besloten om nog een keer te gaan golfen of om op Ocean Beach te gaan liggen. Erg veel tijd hadden ze niet, dus na een uitbrander van Joriz voor PatrickW omdat hij voorzichtiger met de golfballen moest zijn, gingen ze richting het vliegveld. "Aah, laten we nog zo'n race houden," zei Svenie. Joriz grinnikte, zwaaide weer met zijn toverstokje en twee tellen later was iedereen weggescheurd richting het vliegveld.

Eenmaal daar aangekomen zagen ze een berg met tassen voor de uitlogbalie. Silverbyte liep er naartoe en zei: "Hé, dat lijken wel tassen van ons." "Ja," zei Apple-Mac, "Overal zitten GTAgames.nl-stickers op. En kijk, hier ook stickers van GLD." Langzaam begon iedereen tassen te pakken, totdat er een lid zichtbaar werd. "Mirrrr," zei GTA-Sheep verbaasd. Mirrrr opende haar ogen. "Wat?! Ben ik te laat? Sorry, ik heb het vliegtuig gemist," stamelde ze. Sheep tilde haar op en nam haar even mee naar de Burger Shot kraam. "Kom op, iedereen uitloggen, anders missen we straks het vliegtuig," zei Levi. Iedereen ging snel in de rij staan. De ganzen en eenden werden opgebeld en al snel zat iedereen weer in het vliegtuig, terug naar huis.

EINDE

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...