Jump to content

GTAforum Verhalen

 • entries
  165
 • comments
  1,007
 • views
  92,816

Drillen op kamp


TheGuardian

478 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Drillen op kamp

Geschreven door: Fiegel5

“Onstappen heren” beveelde PatrickW tegen verschillende Megaleden, waaronder Wazuup, Bling en Ikkes. “Drie minuten, dan moet iedereen in de bus zitten, met al hun spullen in het laadruim” vulde Joriz aan. Veel megaleden hadden overnacht op het Moderatorhoofdkwartier, ze waren net met pannen en deksels wild wakker gemaakt door de admins die zo vrolijk als iets waren. Niemand wist waar ze vandaag heen gingen, en hoelang ze wegbleven. Bijna alle admins gingen mee, behalve Dutchy3010. Lantyz keek haar even aan. “Gaat dit wel lukken in je eentje?”. Dutchy3010 zei heel simpel: “tuurlijk, ga nou maar”. Ze gaven elkaar een snelle kus en Lantyz snelde de bus in.

De bus reed langzaam het pad af, langs de kant stonden verschillende leden te zwaaien naar de bus. Toen de bus de hoek om ging werd het ineens stil. Door heel GTAForumland liep een pijnlijke stilte, iedereen keek in stilte naar HerrieM die schreeuwend achter de bus aan holde. “Wacht jullie vergeten mij, wacht nouhou”. HerrieM struikelde over zijn eigen veters en de gemene stilte ging over een bulderend gelach. De bus kwam tot stilstand, en HerrieM werd naar binnen gesleurd door Levi. Braaf liep hij naar de achterbank, waar Wazuup en Bling dikke lol hadden. HerrieM plofte erbij, ze keken naar elkaar. Lang, totdat Wazuup begon te giechelen. “Je had je niet hoeven make-uppen hoor”. De hele bus schaterde het uit. Mirrrr had namelijk HerrieM een flinke beurt gegeven vannacht..

De bus maakte vaart en het werd tijd om te weten wat er zou gebeuren de komende tijd, Joriz ging voorin de bus staan. Hij struikelde bijna over de voeten van Dizzee in het midden van het pad lagen. Hij herstelde zich, en sprak de bus plechtig aan. “Heren, wij gaan jullie de komende dagen afslachten” PatrickW hield het niet lang en barstte in lachen uit, Joriz werd weggesleurd door Lantyz, die het woord overnam en vertelde dat ze de komende tijd op weg gingen naar het moderatorschap. Het was ruim een halve minuut stil, totdat het doordringde tot de groep. Die daarna juichend en zingend uitbarstte: “Wij worden moderator, traalalalaa”. Zo klonk het de hele busreis, nouja.. Bijna de hele busreis, want de nodige potjes met vet werden ook luid en duidelijk vernoemd.

De vrolijke zingende bus kwam tot stilstand in een donker bos. Iedereen werd in tweetallen opgedeeld. De komende nacht moesten ze alleen, en primitief overleven. Mirrrr hield het niet lang en gilde het uit; “waaat, en mijn haar stylen dan? Wazuup opende de roze megakoffer van Mirrrr. Het enige wat hij zag, was make-up en andere verzorgingsmiddelen. “Waar zijn je kleren?” vroeg Wazuup. Mirrrr liet duidelijk weten dat Wazuup zich met zijn eigen zaken moest bemoeien. Na dit tafereel werden de groepjes het bos ingejaagd, ze kregen allemaal 1 lucifer en een blikje bonen. Wat zou dit brengen bij onze heren, en dame?

Word vervolgt

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Nee, mirrr nu ook niet meer... Toen ik het schreef wel, let daar dus maar even niet op :puh:.
Ik doe wel net alsof ik dom ben als ik deel 2 lees :Y
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...