Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580047

Editie 105 - Forum


Thundercover

562 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; & Froodooo

Promoties



Twee promoties deze week, waarvan één samenhangend met een heel hoopje verschuivingen binnen de crew. Dizzee heeft besloten te stoppen met zijn taak als moderator, waardoor er een plek vrij kwam op het Graphics Forum. Die plek is nu ingenomen door -Matthijs-. De positie van -Matthijs- is dan weer ingenomen door _KoE_Mzungu, die terugkeert naar het SA Forum.

Zo is het klokje weer rond, en wensen we de moderators veel succes op hun nieuwe plek!

Natuurlijk vroegen wij onze blauwe melkkoe om een kleine reactie wat betreft zijn welverdiende promotie:

"Het is fijn om weer terug op m'n oude honk te zitten. Er waren wel harde onderhandelingen bij nodig maar al met al zijn beide partijen daar tevreden uitgekomen. Het is ook veel rustiger in de SA fora dan een jaar geleden, dus het is nu wel relax beginnen. ^_^ "

The Oceans Weekly News redactie wenst _KoE_Mzungu en -Matthijs- natuurlijk ontzettend veel succes. Ook Dizzee bedanken wij voor zijn tomeloze inzet.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Voor de ander breekt Thundercover even de rubriek in, want Jay; zelf werd gepromoveerd tot Megalid! TC vroeg hem naar zijn eerste reactie:

"Ik ben ontzettend blij te horen dat het merendeel van de crew mij Megalid-waardig vond. Toen ik mijzelf in een groen kleurtje terugvond in een topic was ik natuurlijk erg verrast, maar zeker ook blij. Al snel kwam er een PB binnen dat ik inderdaad Megalid was geworden. Al met al, ik vind het geweldig dat men mij deze kleur toevertrouwd."

Jay, veel plezier met je nieuwe kleurtje en geniet ervan! :bier:

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

GTAfan92 - Platypus

Is het een vogel? Is het een bever? Nee, GTAfan92 is een Platypus.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

SACC

Met de Challenge Contest van San Andreas zijn we toe aan de vierde ronde, en die staat in het teken van de World War Ace, waar de piloten onder ons hun kunstje weer eens kunnen laten zien. Met je vliegtuig moet je in een zo snel mogelijke tijd een parcours door de lucht doorlopen. Je kunt dit doen tot uiterlijk 30 september, daarna zal er met de volgende ronde gestart worden.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Na de aankondiging van Corporation BeaT DowN afgelopen week wil ook The Royal Guardian een frisse nieuwe start maken en post dat dan ook in de The Royal Guardian blog. Het cruiseschip stopt voor een kleine periode met varen en zal na een tijdje weer helemaal opnieuw beginnen aangezien de sfeer er naar eigen zegge niet meer in zat. We zijn uiterst benieuwd naar de come-back van The Royal Guardian!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187786892.png

-Omar- zei het zelf al: "Ik merk dat het wel een erg hot topic aan het worden is :puh:". Gelijk had hij in het topic 'SL+ meer respect dan lid!'. Dit topic van Ottoman 47 werd binnen enkele dagen een zogenaamd 'hot topic' met als gevolg een serieuze discussie maar natuurlijk ook de bekende spam-reacties van een aantal leden.

post-13783-1187786892.png

In de SA-fora werden de leden bezig gehouden met een 'Nieuwe sniper rifle plek!?' waarvan de topicstarter beweerde iets te ontdekt te hebben wat nog niet op WikiGTA stond. Na een hevige discussie waarbij verschillende screens en gegevens werden gepost, kon dit topic met rust gelaten worden nadat deze nieuwe vindplaats was bevestigd. Inmiddels staan de screens van deze nieuwe vindplaats gewoon op WikiGTA.

post-13783-1187786892.png

Het topic 'Kanker en andere krachttermen' werd deze week weer druk bezocht in hoe kan het ook anders, 'opinie'. Vanzelfsprekend gaat het topic over het posten van kanker en andere krachttermen, maar is het echt nodig als je door middel van deze scheldwoorden anderen kwetst. Het topic staat nog steeds open voor een discussie.

6 reacties


Recommended Comments

Ik meende dat er vroeger wel eens degradaties bij stonden, maar dat is al een poosje geleden geschrapt (Correct me if I'm wrong).

Wat nooit wordt vrijgegeven is de reden daartoe, hoewel het merendeel van de redenen toch wel 'Inactiviteit' is

Link to comment
Ik meende dat er vroeger wel eens degradaties bij stonden, maar dat is al een poosje geleden geschrapt (Correct me if I'm wrong).

Wat nooit wordt vrijgegeven is de reden daartoe, hoewel het merendeel van de redenen toch wel 'Inactiviteit' is

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...